Діагностичний центр
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

Діагностичний центр «Діагност КТ» спеціалізується на багатошаровій комп'ютерній томографії органів та систем людського тіла. Всі дослідження в центрі Діагност КТ проводяться на 64-зрізовому спіральному комп'ютерному томографі Brilliance IDT виробництва Philips (США). Перевагою центру є мінімальне променеве навантаження під час дослідження, комфорт пацієнта під час процедури, коротка тривалість сеансу діагностики (1 хвилина). Видача знімків та цифрового запису пацієнту на руки одразу після дослідження.

• пн - пт : 9:00 - 19:00
  • сб : 10:00 - 15:00
  • нд : вихідний

вул. Васильківська, 45, корпус 4

Голосіївський, м.Васильківська

Записатись

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Хороша клініка, все було нормально тут.

Ігор, 28.04.26

Залишилися гарні враження. Персонал ввічливий, поважно ставляться до пацієнтів, зауважень не було

Валентина, 25.04.26

Лікар який провів КТ дуже висока кваліфікація, на обстежені не було не приємних відчуттів.

Борис, 14.04.26

В клініці ввічливі я приїхала трошки раніше мене прийняли, щоб я не чекала. Все уважно пояснили як себе поводити до та після.Швидко отримала результати задоволена візитом

Наталія, 19.03.26

Все було добре та швидко

Юрій, 16.03.26

Все було супер

Катерина, 27.02.26

Все добре було на візиті у клініку. Вчасно прийняли, нарікань немає.

Світлана, 26.02.26

Персонал мене привітно та добре зустрів. Мені дуже сподобалось

Ірина, 09.06.25

Дуже всі виховані, толерантні, гарні співробітники все швидко, классно супер мені все сподобалось

Олена, 03.06.25

Швидко було професійно надали скинули всю інформацію

Альбина, 08.05.25
Центри поблизу