«Центр слуху» на Святошино

Діагностичний центр

Медичний сурдологічний центр «Центр слуху» з 2010 року допомагає своїм пацієнтам з порушенням слуху у 13 філіях по Україні. Команда центру складається з кваліфікованих ЛОР-лікарів, сурдологів, аудіологів і надає послуги комплексної діагностики слуху, індивідуального підбору і настройки слухових апаратів при будь-якому ступені втрати слуху у дітей і дорослих. Використовуючи багаторічний досвід роботи в області слухопротезування, фахівці клініки допоможуть Вам пройти період адаптації та реабілітації ще

• Пн-Пт: 9:00-18:00
  • Сб: 9:00-15:00
  • Вс: выходной

пр-т Берестейський 104-Б, 2 поверх. На карті

Святошинський , м.Святошин

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Уже понад 10 років команда лікарів «Центр слуху» надає послуги в області сурдології, отоларингології, аудіології та слухопротезування.

Клініка є ексклюзивним представником провідних світових виробників слухових апаратів SONIC, Earnet і Helix, а також офіційним дистриб'ютором німецького виробника аудіологічного устаткування "PATH Medical" і батарейок для слухових апаратів та кохлеарних імплантів RAYOVAC (Великобританія).

Клініка «Центр слуху» не байдужа до проблем своїх пацієнтів і надає свої послуги, слухові апарати, обладнання та комплектуючі, співпрацюючи з благодійними фондами, лікарнями, державними і комерційними установами.

«Центр слуху» надає такі послуги, як:

• комплексна діагностика слуху (аудіометрія тональна і у вільному полі, тимпанометрія, імпедансометрія (тимпанограма + акустичні рефлекси АРВМ), отоакустична емісія для скринінгу слуху, отоакустична емісія DPOAE діагностична, кохлеарна аудіограма, слухові викликані потенціали КСВП (АВR), ДСВП, слухові викликані потенціали ASSR , індивідуальний підбір слухових апаратів, настройка та програмування, а також навчання пацієнтів усім аспектам використання слухового апарату);
  • сервісне обслуговування і ремонт слухових апаратів;
  • виготовлення індивідуальних вкладишів за зліпком вуха, з м'яких або фотополімерних матеріалів;
  • виготовлення захисних вушних пристосувань (індивідуальні беруші для сну, плавання);
  • консультативний прийом аудіометриста, слухопротезиста;
  • консультативний прийом ЛОРа, сурдолога.

Мета «Центр слуху» - надання в повному обсязі спеціалізованої медичної допомоги дорослим і дітям зі зниженим слухом для повноцінного спілкування, навчання і роботи!

Нормальна, сучасна, гарна клініка. Медперсонал у цій клініці дуже чуттєвий, прекрасно мене вислухали, надали всю необхідну інформацію. Загалом візит пройшов доволі добре, мені дуже все сподобалося.

Іван, 15.10.2024
Дивитися всі відгуки
Центри поблизу

вул. Євгенія Сверстюка, 11-Б, оф. 411.

4.7