Центр Ока - Лівий берег
- Оплата карткою,
Центр Ока (місце де турбуються про здоров'я ваших очей) — це сучасна офтальмологічна клініка вищої категорії. Комплексна діагностика зору, лікування глаукоми, катаракти, короткозорості, далекозорості, астигматизму та інших хвороб ока. ще
- Пн-Сб: 9:00-19:00
- Нд: вихідний
вул. Закревського 22. На карті
Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Центр Ока - місце де турбуються про здоров'я ваших очей. Має найкраще діагностичне і лікувальне обладнання, широкі можливості діагностики, мікрохірургії та лазерних методів лікування очей. Хірургічне лікування катаракти з імплантацією монофокальних, мультифокальних і торичних штучних кришталиків (ІОЛ).
У центрі проводять діагностику та лікування усіх захворювань офтальмологічного профілю. Консультативні прийоми і діагностичні дослідження проводять досвідчені фахівці. Вони постійно підвищують рівень кваліфікації за допомогою різних навчальних курсів, семінарів, майстер-класів, науково-практичних конференцій.
Лікування захворювань
Лікарі медцентру проводять лікування таких патологій і захворювань, як: макулодистрофії, центральна серозна дистрофія сітківки, центральні і периферичні розриви сітківки, ретинопатія, у тому числі діабетична ретинопатія і макулопатія.
У медичному закладі роблять корекцію зору при короткозорості, далекозорості та астигматизмі — лазерна корекція, рефракційна заміна кришталика.
Послуги
У центрі проводять такі процедури, як:
- хірургічне та лазерне лікування глаукоми;
- хірургічне лікування розривів сітківки, епіретинальна фіброплазія, епімакулярна фіброплазія, діабетична ретинопатія;
- діагностика і лікування судинної патології ока (тромбоз центральної вени сітківки, оклюзія центральної артерії сітківки, гіпертонічна і діабетична ретинопатія);
- діагностика і лікування запальних захворювань очей (увеїт, передній увеїт, задній увеїт);
- діагностика і лікування патології зорового нерва (передня і задня оптична ішемічна нейропатія, атрофія зорового нерва);
- кріотерапія новоутворень повіки і поверхні ока.
Переваги
Центр Ока прагне і вважає пріоритетами розвитку:
- відповідність міжнародним стандартам на рівні «Максимальний» (необмежені можливості);
- впровадження сучасних технологій діагностики та лікування патології ока;
- впровадження і сприяння поширенню малоінвазивних технологій поліпшення зору;
- здійснення максимально можливого внеску в інформування, навчання потенційних пацієнтів;
- розширення асортименту офтальмологічних медичних послуг.