ПУЛЬС в м. Бровари

• Паркінг,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

PULSE - це офіційна мережа медичних клінік формату «поруч з домом». Клініка працює у декількох напрямках: Неврологія, Гастроентерологія, Оториноларингологія, Урологія, Реабілітація та Масаж, Педіатрія, Терапія, Сімейна медицина, Вакцинація. Лікарі можуть приймати, як амбулаторно, так і проводити онлайн консультації, первинна ланка може додатково проводити консультації з виїздом додому. ще

• Пн-Пт: 9:00-18:00
  • Сб: вихідний
  • Нд: вихідний

вул. Київська 247. На карті

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Oфіційна мережа центрів первинної та вторинної медичної допомоги формату «поруч з домом». Наші лікарі приймають амбулаторно або виїжджають додому до пацієнта.

Формат «поруч з домом» - розміщення медичних центрів у житлових кварталах, щоб економити людям час. Більше непотрібно їхати в інший район міста для проходження огляду у лікаря або щоб здати аналізи. Оберіть в онлайн-картах клініку ПУЛЬС, яка ближче до Вас, пройдіть 10 хвилин — і ви на місці. Або ж викликайте лікаря додому.

Ми маємо ліцензію МОЗ на провадження медичної практики, і з Національною службою здоров’я України оформлений договір - на підписання декларацій.

Центри поблизу

ул. Бульвар Независимости, 17. На карті