Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дітям |
---|
Малышей бывает сложно уговорить чистить зубы, поэтому родители идут на любые ухищрения, чтобы привить детям эту полезную привычку. В этом может помочь зубная паста Colgate Доктор Заяц для детей 2+ со вкусом жвачки или клубники.
Чистить зубы такой зубной пастой не только приятно, но и полезно. Эта гелевая зубная паста специально разработана для детей старше 2 лет.
Безопасное количество фторида в зубной пасте оптимально подходит для эффективного ухода за детскими зубками. Специальная формула помогает защитить зубы от кариеса. Вкус клубники или жвачки безусловно понравится вашему малышу, и он будет с удовольствием чистить зубы утром и вечером!
Сорбитол, вода, арома масла, натрий сахарин, фторид натрия, слюда, эвгенол, циннамаль, лимонен.
Придбати Зубна паста Colgate Лікар Заєць зі смаком жуйки, 50 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Зубна паста Colgate Лікар Заєць зі смаком жуйки, 50 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Зубна паста Colgate Лікар Заєць зі смаком жуйки, 50 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Зубна паста Colgate Лікар Заєць зі смаком жуйки, 50 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Зубна паста Colgate Лікар Заєць зі смаком жуйки, 50 мл?” перед замовленням препарату.