Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим |
---|
Сироватка Caudalie Resveratrol Lift Зміцнююча - ексклюзивне поєднання інгредієнтів проти зморшок: ресвератрол виноградної лози і мікро комплекс гіалуронових кислот сприяє природному виробленню гіалуронової кислоти клітинами шкіри.
Ця сироватка без жирів допомагає відновити чіткий овал обличчя: шкіра виглядає пружною і в тонусі, контури обличчя і вилиці добре окреслені.
Для того, щоб посилити дію сироватки, наносьте її масажними рухами на обличчя, шию і декольте. Можна трохи більше уваги приділити тим зонам, де шкіра почала особливо помітно втрачати пружність. Наносити вранці і ввечері на шкіру обличчя, шиї і область декольте.
Без жирів. Не комедогенна. Пройшла дерматологічний контроль. Підходить чутливій шкірі.
Активні компоненти:
Формула не містить агресивних компонентів таких як:
Придбати Сироватка Caudalie Resveratrol Lift Зміцнююча, 30 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Сироватка Caudalie Resveratrol Lift Зміцнююча, 30 мл серед різних аптек міста становить 2,090.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Сироватка Caudalie Resveratrol Lift Зміцнююча, 30 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Сироватка Caudalie Resveratrol Lift Зміцнююча, 30 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Сироватка Caudalie Resveratrol Lift Зміцнююча, 30 мл?” перед замовленням препарату.