Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дітям |
---|
молоко обезжиренное 16%, банановый порошок 15,3%, глюкозный сироп 14%, растительные жиры 14% (пальмовый олеин, рапсовое масло, подсолнечное масло), крахмал 13%, мальтодекстрин 10%, галактоолигосахаридный сироп (из молока) 6% , казеинат кальция (из молока) 6%, рисовая мука 3%, цитрат натрия, карбонат кальция, L-цистин, хлорид натрия, смесь витаминов (витамин С, ниацин, витамин Е, пантотеновая кислота, рыбофлавин, витамин А, тиамин, витамин В6, фолиевая кислота, витамин К1, биотин, витамин D3, витамин В12), карбонат магния, холиногидротрантрат, дифосфат железа, инозитол, цитрат калия, оксид цинка, сульфат меди, йодат калия, молибдат натрия, селенат натрия.
Humana HN – специальная молочная смесь со среднецепочечными триглицеридами (14% от общего количества жиров), с пребиотиками галактоолигосахаридами (ГОС) и фруктоолигосахаридами (ФОС), с бананом, для детей с рождения и старшего возраста.
Особенности состава:
Придбати Суха молочна суміш Humana НN Expert з пребіотиками при порушеннях травлення, що супроводжуються діареєю 300 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Суха молочна суміш Humana НN Expert з пребіотиками при порушеннях травлення, що супроводжуються діареєю 300 г серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Суха молочна суміш Humana НN Expert з пребіотиками при порушеннях травлення, що супроводжуються діареєю 300 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Суха молочна суміш Humana НN Expert з пребіотиками при порушеннях травлення, що супроводжуються діареєю 300 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Суха молочна суміш Humana НN Expert з пребіотиками при порушеннях травлення, що супроводжуються діареєю 300 г?” перед замовленням препарату.