Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дітям |
---|
Мягкое и деликатное средство для купания на растительной основе, стабилизирует естественную кислотную мантию кожи. Оно уменьшает покраснения и поддерживает ее природную защитную функцию.
Содержит различные увлажняющие компоненты для оптимального ухода за нежной детской кожей. Содержит комплекс "Бюбхен-активная защита кожи", препятствующий избыточной потере влаге через кожу. Увлажняет кожу, благодаря натуральным активным компонентам ромашки, протеинам пшеницы, пантенолу и гелиотропину.
Можно использовать с рождения.
Свойства:
Способ применения
Несколько капель средства добавить в детскую ванночку. После купания кожу и волосы ополоснуть чистой теплой водой. Подходит для ежедневного использования.
Состав
Aqua Disodium Cocoamphodiacetate Cocamidopropyl Betaine Glycerin PEG-120 Methy
Придбати Засіб для купання Bubchen, 200 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Засіб для купання Bubchen, 200 мл серед різних аптек міста становить 123.5 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Засіб для купання Bubchen, 200 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Засіб для купання Bubchen, 200 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Засіб для купання Bubchen, 200 мл?” перед замовленням препарату.