Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
діюча речовина: камфора рацемічна;
100 мл розчину містять камфори рацемічної 10 г;
допоміжна речовина: 70 % етанол.
Розчин для зовнішнього застосування, спиртовий 10 %.
Основні фізико-хімічні властивості: прозора безбарвна рідина із специфічним запахом камфори.
Засоби, що застосовуються місцево при суглобовому та м’язовому болю.
Код АТХ M02A X10.
Препарат чинить протимікробну, знеболювальну, протизапальну, подразнювальну дію.
Зовнішньо — при запальних процесах (артрит, міозит, артралгія, міалгія, ішіас), для запобігання пролежням.
Підвищена індивідуальна чутливість. Виразково-некротичні захворювання шкіри, схильність до судомних реакцій.
Придбати Спирт камфорний розчин д/зовн. заст., спирт. 10 % по 40 мл у флак. Фітофарм можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Спирт камфорний розчин д/зовн. заст., спирт. 10 % по 40 мл у флак. Фітофарм серед різних аптек міста становить 35.36 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Спирт камфорний розчин д/зовн. заст., спирт. 10 % по 40 мл у флак. Фітофарм, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Спирт камфорний розчин д/зовн. заст., спирт. 10 % по 40 мл у флак. Фітофарм?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Спирт камфорний розчин д/зовн. заст., спирт. 10 % по 40 мл у флак. Фітофарм?” перед замовленням препарату.