Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дітям |
---|
Динамическая соска для кормления LOVI Dynamic Feeding Teat для молока была разработана при помощи нейрологопедов. Она имеет несколько разных слоев силикона: мягкий, тонкий, динамично удлиняющийся кончик и широкое, толстое, жесткое, профильное основание. Поэтому она не нарушает сосательный рефлекс и грудное вскармливание.
Внимание! Бренд LOVI рекомендует грудное вскармливание как самый здоровый способ кормления. Перед использованием альтернативных методов вскармливания следует проконсультироваться с врачом акушером или фармацевтом, если грудное вскармливание невозможно или неэффективно.
Преимущества:
Не содержит бисфенол А.
Предост
Придбати Соска силиконовая Lovi динамичная для каши, 2 штуки, 18/753, з 3 місяців можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Соска силиконовая Lovi динамичная для каши, 2 штуки, 18/753, з 3 місяців серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Соска силиконовая Lovi динамичная для каши, 2 штуки, 18/753, з 3 місяців, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Соска силиконовая Lovi динамичная для каши, 2 штуки, 18/753, з 3 місяців?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Соска силиконовая Lovi динамичная для каши, 2 штуки, 18/753, з 3 місяців?” перед замовленням препарату.