Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Капсули |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Водіям |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
---|
Склад
діючі речовини: 1 капсула містить парацетамолу 500 мг, кофеїну 30 мг, кодеїну фосфату гемігідрату 8 мг; допоміжні речовини: магнію стеарат, крохмаль кукурудзяний, титану діоксид (Е 171), желатин, еритрозин (Е 127), патентований синій V (Е 131), хіноліновий жовтий (Е 104), шелакова глазур 45 % (20 % етерифікована) в етанолі, заліза оксид чорний (Е 172), пропіленгліколь (Е 1520), амонію гідроксид 28 % (Е 527).
Показання
Головний біль, мігрень, біль у спині, невралгія, біль у м’язах, суглобах, м’язово-скелетний біль, ішіас, зубний біль, біль після видалення зуба та зубних процедур, біль, пов’язаний із синуситами, біль у горлі, періодичний біль під час менструації, біль, асоційований з гарячкою.
Протипоказання
Підвищена чутливість до опіоїдних аналгетиків та до будь-якого з компонентів препарату. Надшвидкий метаболізм CYP2D6 підвищує ризик розвитку симптомів отруєння опіоїдами навіть при застосуванні препарату в дозах, що зазвичай рекомендуються. Загальними симптомами отруєння опіоїдами є сплутанність свідомості, сонливість, поверхневе дихання, звуження зіниць, нудота, блювання, констипація та відсутність апетиту. У тяжких випадках можуть розвиватися симптоми недостатності кровообігу та дихальної діяльності, що можуть загрожувати життю та у поодиноких випадах призводити до летальних випадків.
Тяжкі порушення функції печінки та/або нирок, бронхіальна астма, пригнічення дихання, травма голови, підвищений внутрішньочерепний тиск, період після операції на жовчовивідних шляхах, вроджена гіпербілірубінемія, дефіцит глюкозо-6-фосфатдегідрогенази, алкоголізм, захворювання крові, виражен
Відповідно до закону “Наказ МОЗ України від 21.07.2022 р. № 1284”, починаючи з 1 серпня 2022 року, для придбання Солпадеїн капсули №12(К) потрібна наявність електронного рецепту. А з 1 квітня 2023 року, відповідно до “Наказу МОЗ України від 15.03.2023 № 494”, відбулося розширення закону на додаткові препарати. Тепер він також включає рецептурні ліки, наприклад, серцево-судинні та гормональні засоби.
Скористайтеся сервісом Doc.ua - Eрецепт за 10 хвилин, щоб отримати рецепт на ліки у Києві та Україні та придбати Солпадеїн капсули №12(К) . У наші дні візит до лікаря може бути скрутним, і наш сервіс створений, щоб запропонувати вирішення цієї проблеми, замінюючи оффлайн-візит до фахівця. Завдяки Doc.ua - Eрецепт, ви можете проконсультуватися з лікарем та отримати рецепт на Солпадеїн капсули №12(К) , не залишаючи свого будинку.
Немає необхідності в обов'язковій декларації із сімейним лікарем.
Придбати Солпадеїн капсули №12(К) можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Солпадеїн капсули №12(К) серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Солпадеїн капсули №12(К), а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Солпадеїн капсули №12(К)?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Солпадеїн капсули №12(К)?” перед замовленням препарату.