Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
З 1 серпня 2022 року, відповідно до закону “Наказ МОЗ України від 21.07.2022р. № 1284”, Сертралофт таблетки 100 мг №30 можна придбати лише з електронним рецептом. І починаючи з 1 квітня 2023 року, до законодавства було внесено поправки відповідно до “Наказу МОЗ України від 15.03.2023 № 494”, внаслідок яких закон став застосовуватись і до інших ліків. Зокрема, він тепер охоплює такі рецептурні препарати, як серцево-судинні та гормональні засоби.
Сервіс Doc.ua - Eрецепт за 10 хвилин дозволяє отримати електронний рецепт на ліки для покупки Сертралофт таблетки 100 мг №30 . У сучасних умовах відвідування лікаря стає дедалі складнішим. Наш сервіс покликаний полегшити цю проблему, пропонуючи альтернативу офлайн-візиту до фахівця. Ви можете пройти консультацію лікаря без виходу з дому та отримати рецепт на Сертралофт таблетки 100 мг №30 через Doc.ua - Eрецепт.
Обов'язкової декларації із сімейним лікарем не потрібно.
Придбати Сертралофт таблетки 100 мг №30 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Сертралофт таблетки 100 мг №30 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Сертралофт таблетки 100 мг №30, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Сертралофт таблетки 100 мг №30?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Сертралофт таблетки 100 мг №30?” перед замовленням препарату.