Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Взаємодія з їжею: | Після |
---|
Склад
діюча речовина: 1 таблетка містить раувольфії екстракту (суми алкалоїдів раувольфії) (Раувольфії блювотної кореня екстракту сухого (31-33:1) (екстрагент: метанол)) 2 мг;
допоміжні речовини: цукор-пісок; крохмаль кукурудзяний; глюкоза, моногідрат; кальцію стеарат; кислота стеаринова; олія мінеральна; магнію карбонат легкий; титану діоксид (Е 171); повідон; тальк; кремнію діоксид колоїдний безводний; віск жовтий; барвник сиковіт Green Z2755, що містить хіноліновий жовтий (Е 104) та синій патентований V (Е 131).ЗАТВЕРДЖУЮ
Показання
Артеріальна гіпертензія легкого і середнього ступеня.
Протипоказання
Підвищена чутливість до алкалоїдів раувольфії; артеріальна гіпотензія, серцева недостатність, органічні ураження серця, брадикардія, аортальні пороки, виражений церебральний атеросклероз, депресія, епілепсія, паркінсонізм, виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки у стадії загострення, виразковий коліт, нефросклероз, бронхіальна астма, феохромоцитома, електросудомна терапія (препарат слід відмінити як мінімум за 7 днів до проведення електросудомної терапії).
Спосіб застосування та дози
Раунатин призначати дорослим внутрішньо після їди.
У 1-й день початкова доза зазвичай становить 1 таблетку на ніч, на 2-й день – по 1 таблетці 2 рази на добу, на 3-й день – по 1 таблетці 3 рази на добу, потім доводити загальну дозу до 4-6 таблеток на добу. Після досягнення стійкого терапевтичного ефекту (як правило, через 10-14 днів) дозу препарату поступово зменшувати до 1-2 таблеток на добу. Курс лікування – 3-4 тижні, але у деяких випадках за показаннями препарат с
Придбати Раунатин-Здоров'я таблетки 2 мг №20 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Раунатин-Здоров'я таблетки 2 мг №20 серед різних аптек міста становить 41.02 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Раунатин-Здоров'я таблетки 2 мг №20, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Раунатин-Здоров'я таблетки 2 мг №20?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Раунатин-Здоров'я таблетки 2 мг №20?” перед замовленням препарату.