Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Суппозиторії |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Дітям, Годуючим груддю, Аллергікам, Діабетикам, Водіям, Для вагітних |
Спосіб введення: | Вагінально |
Температура зберігання: | Кімнатна температура |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
Склад:
діюча речовина: концентрат олії обліпихової;
1 супозиторій містить концентрат олії обліпихової (Oleum Hippophaes) з вмістом каротиноїдів не менше 300 мг% – 0,35 г;
допоміжна речовина: твердий жир.
Показання.
У гінекології – кольпіти, ендоцервіцити, ерозії шийки матки.
У проктології – тріщини заднього проходу.
Протипоказання.
Гіперчутливість до компонентів лікарського засобу, панкреатит, жовчнокам’яна хвороба, діарея.
Спосіб застосування та дози.
Перед застосуванням супозиторія необхідно:
– по лінії перфорації блістерної упаковки відірвати один супозиторій у первинній упаковці;
– потягнути за краї плівки, розриваючи її у різні боки, і звільнити супозиторій від первинної упаковки.
Вагінально.
Дорослим – по 1 супозиторію 2 рази на добу протягом 8 – 12 діб.
Ректально.
Дорослим і дітям віком від 12 років – по 1 супозиторію 2 рази на добу протягом 7 – 10 діб.
Дітям віком від 6 до 12 років – по 1 супозиторію 1 раз на добу протягом 7 – 10 діб.
Тривалість лікування визначає лікар залежно від характеру та перебігу захворювання.
Діти.
Препарат не застосовувати ректально для лікування дітей віком до 6 років.
Препарат не застосовувати вагінально для лікування дітей.
Придбати Олія обліпихи супозиторії 0,35г №10 Лекхім можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Олія обліпихи супозиторії 0,35г №10 Лекхім серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Олія обліпихи супозиторії 0,35г №10 Лекхім, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Олія обліпихи супозиторії 0,35г №10 Лекхім?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Олія обліпихи супозиторії 0,35г №10 Лекхім?” перед замовленням препарату.