Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | спрей назальний |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Дітям |
Спосіб введення: | для носа |
Температура зберігання: | Кімнатна температура |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
Стерильний фiзiологiчний (0.9%) розчин морської солi з додаванням буферу.
Дiє шляхом розрiдження секрету слизової оболонки носа i сприяє його видаленню разом з iнфекцiйними збудниками, пилом, пилком та iншими алергенами. Допомагає полегшити закладенiсть носа та вiдновити нормальну респiраторну функцiю носової порожнини. Нормарин Бейбi не викликає звикання та може використовуватися разом з iншими лiкарськими засобами.
Регулярне використання Нормарин Бейбi допомагає знизити частоту використання лiкарських засобiв у дiтей, хворих на ринiти та синусити. Нормарин Бейбi має низький тиск у флаконi, що забезпечує м'яке розпилення та може використовуватися у дiтей вiком вiд народження.
для щоденної гiгiєни носової порожнини новонароджених та немовлят;
для полегшення закладеностi носа, пов'язану з ринiтом, синуситом, нежитем, застудою, сiнною лихоманкою та алергiєю;
для догляду за носовою порожниною в пiсляоперацiйний перiод та iн.
Відповідно до індивідуальних потреб. При закладеності носа: вранці, перед прийомом їжі і перед сном. Як правило, 2-4 рази на добу або по рекомендації фахівця. У разі необхідності, можна використовувати частіше.
Для дітей до 6-ти місяців
Придбати Нормарін Бейбі спрей 150 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Нормарін Бейбі спрей 150 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Нормарін Бейбі спрей 150 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Нормарін Бейбі спрей 150 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Нормарін Бейбі спрей 150 мл?” перед замовленням препарату.