Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Після |
Діюча речовина: S-аденозіл-L-метіонін– 200,0 мг, (з S-аденозіл-L-метіоніну дисульфат тозилату 400 мг).
Допоміжні речовини (20мг) : кремнію діоксид колоїдний безводний, магній стеариновокислий.
Дієтична добавка «Неосейм» містить S-аденозіл-L-метіонін (SAMe), амінокислоту, яка відіграє важливу роль у багатьох біохімічних процесах в організмі. Вона сприяє нормалізації функції печінки, підтримує ментальний стан, сприяє виробленню глютатіону – потужного антиоксиданта. Глютатіон, найпотужніший антиоксидант, є важливим компонентом для печінкової детоксикації.
SAMe підвищує рівень глютатіону у пацієнтів з ураженням печінки як алкогольного, так і неалкогольного ґенезу.
SAMe виявляє гепатопротекторну дію, що сприяє захисту та покращенню функції печінки. Можна виділити такі впливи SAMe на здоров’я печінки:
Антиоксидантна дія: SAMe є потужним антиоксидантом, що допомагає захищати печінку від дії вільних радикалів. Вільні радикали є нестабільними молекулами, які можуть пошкодити клітини печінки і спричиняти запалення та інші патологічні зміни.
Підтримка гепатоцитів: SAMe забезпечує есенційні метильні групи, необхідні для нормального функціонування гепатоцитів – основних клітин печінки. Це сприяє відновленню та підтримці здоров’я печінкових клітин.
Підтримка синтезу глю
Придбати Неосейм NeoSAMe капсули №40 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Неосейм NeoSAMe капсули №40 серед різних аптек міста становить 939.05 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Неосейм NeoSAMe капсули №40 , а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Неосейм NeoSAMe капсули №40 ?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Неосейм NeoSAMe капсули №40 ?” перед замовленням препарату.