Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дітям |
---|
Окклюзионный стерильный пластырь Milplast KIDS Occlusive применяется в детской офтальмологической практике, как окклюзионная повязка для коррекции зрения (лечении методом окклюзии - закрытие глаза). Пластырь абсорбирует выделения, защищает от пыли, грязи и лучей света. В комплекте также идут веселые наклейки, для поднятия настроения маленького пациента.
Детский окклюдер Milplast KIDS Occlusive легко и безболезненно снимается, не оставляя следов клея на коже.
Применять в офтальмологической практике в качестве окклюзионной повязки. Использовать на коже не дольше 24 часов!
Индивидуальная непереносимость материалов. Гипоаллергенность материалов снижает вероятность проявления аллергических реакций, но не исключает их возникновение.
Придбати Набір пластирів Milplast KIDS Occlusive для очей стерильні р.S 20 шт можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Набір пластирів Milplast KIDS Occlusive для очей стерильні р.S 20 шт серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Набір пластирів Milplast KIDS Occlusive для очей стерильні р.S 20 шт, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Набір пластирів Milplast KIDS Occlusive для очей стерильні р.S 20 шт?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Набір пластирів Milplast KIDS Occlusive для очей стерильні р.S 20 шт?” перед замовленням препарату.