Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
---|---|
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
діюча речовина: симетикон;
1 капсула м’яка містить симетикону 120 мг;
допоміжні речовини: желатин, гліцерин, вода очищена.
Симптоматичне лікування здуття живота (метеоризму).
Гіперчутливість до діючої речовини або будь-якої з допоміжних речовин Повна кишкова непрохідність. Обструктивні захворювання шлунково-кишкового тракту.
Для перорального застосування.
Дорослі: рекомендована доза ‒ не більше 4 капсул на добу.
Приймати по одній капсулі після кожного основного прийому їжі, запиваючи склянкою води.
Тривалість лікування становить не більше 10 днів.
Діти.
Мотилігас не рекомендується для застосування дітям через відсутність відповідної інформації.
Придбати Мотилігас капс. м'які 120мг №40 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Мотилігас капс. м'які 120мг №40 серед різних аптек міста становить 201.4 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Мотилігас капс. м'які 120мг №40, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Мотилігас капс. м'які 120мг №40?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Мотилігас капс. м'які 120мг №40?” перед замовленням препарату.