Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Льодяники |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Дітям, Водіям |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | Кімнатна температура |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Після |
1 льодяник містить цукор, мальтозу, ефірної олії шавлії (Salvia officinalis) 10,4 мг, вітаміну С (L-Ascorbic Acid) 9,9 мг, натуральний ароматизатор імбиру, екстракту імбиру (Zingiber officinale) 7 мг, натуральний ароматизатор мандарину, регулятор кислотності – лимонну кислоту, екстракту куркуми (Curcuma Longa) 5 мг, ароматизатор ананасу, ментол, харчовий барвник – екстракт чорної моркви.
Властивості активних речовин льодяників «Льодас бронхо»:
Льодяники “Льодас бронхо” доповнюють Ваш щоденний раціон біологічно-активними речовинами шавлії, імбиру, куркуми та вітаміном С, які сприяють належному функціонуванню слизових оболонок верхніх дихальних шляхів при станах:
Придбати Льодас Бронхо льодяники, №24 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Льодас Бронхо льодяники, №24 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Льодас Бронхо льодяники, №24, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Льодас Бронхо льодяники, №24?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Льодас Бронхо льодяники, №24?” перед замовленням препарату.