Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Крем |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Спосіб введення: | Зовнішнє |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
Опис
Лацера відновлювлюючий крем/Lacera ProRepair Cream застосовується для сухої та дуже сухої шкіри, cприяє швидкому та довготривалому зволожувальному, пом’якшувальному та захисному ефектам.
Клінічно підтверджено, що Лацера відновлюючий крем/Lacera ProRepair Cream сприяє відновленню шкірного бар’єру*.
Лацера відновлюючий крем/Lacera ProRepair Cream сприяє:
Завдяки комбінації церамідів, ненасичених жирних кислот та холестерину відновлюючий/ProRepair комплекс у складі Лацера відновлюючий крем/Lacera ProRepair Cream сприяє компенсації дефіциту природних ліпідів шкіри, а отже - швидкому зволожувальному та пом’якшувальному ефектам. Поступово відбувається насичення ліпідами більш глибоких шарів шкіри, що сприяє відновленню її захисного бар’єру на тривалий час та запобіганню втрати вологи.
Рекомендації щодо застосування
Лацера відновлюючий крем/Lacer
Придбати Крем Lacera ProRepair Cream відновлюючий, 50 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Крем Lacera ProRepair Cream відновлюючий, 50 г серед різних аптек міста становить 356.3 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Крем Lacera ProRepair Cream відновлюючий, 50 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Крем Lacera ProRepair Cream відновлюючий, 50 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Крем Lacera ProRepair Cream відновлюючий, 50 г?” перед замовленням препарату.