Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | олія |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
С косметическим маслом для тела Питание и упругость с кетоном малины Вы сможете бережно ухаживать за своим телом! Комплекс активных компонентов питает, прекрасно смягчает и бережно увлажняет эпидермис.
С помощью косметического масла для тела Питание и упругость Вы сможете забыть о сухости кожи, шелушении и маленьких трещинках на теле. А также, это масло поможет Вам привести свою фигуру в порядок, благодаря эффекту тонизирования и подтягивания кожи.
Масло косметическое для тела для ежедневного применения, порадует Вас легким ароматом и прекрасным эффектом.
Рекомендации по применению
Только для наружного применения!
Наносить ежедневно после ванны или душа легкими массажнымы движениями до полного впитывания.
Предостережение
Повышенная индивидуальная чувствительность к компонентам масла.
Состав
Миндальное масло, масло персиковых косточек, масло оливковое, экстракт абрикоса, экстракт женьшеня, экстракт
Придбати Косметична олія Flora Secret для тіла, підтягуюча, з кетоном малини, 60 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Косметична олія Flora Secret для тіла, підтягуюча, з кетоном малини, 60 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Косметична олія Flora Secret для тіла, підтягуюча, з кетоном малини, 60 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Косметична олія Flora Secret для тіла, підтягуюча, з кетоном малини, 60 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Косметична олія Flora Secret для тіла, підтягуюча, з кетоном малини, 60 мл?” перед замовленням препарату.