Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
---|---|
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
Склад:
діюча речовина: калію оротат;
1 таблетка містить калію оротату (у перерахунку на 100 % суху речовину) – 500 мг;
допоміжні речовини: лактози моногідрат, магнію стеарат, сорбіт (Е 420).
Показання. Калію оротат застосовують у складі комплексної терапії: · захворювань печінки та жовчних шляхів, спричинених гострими та хронічними інтоксикаціями (окрім цирозів печінки з асцитом); · дистрофії міокарда; · інфаркту міокарда; · хронічної серцевої недостатності II-III стадії; · аритмій (екстрасистолій); · аліментарної та аліментарно-інфекційної гіпотрофії у дітей; · прогресуючої м’язової дистрофії; · анемії; · галактоземії; · дерматозів. |
Придбати Калію оротат таблетки 500 мг №10 БХФЗ можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Калію оротат таблетки 500 мг №10 БХФЗ серед різних аптек міста становить 41.86 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Калію оротат таблетки 500 мг №10 БХФЗ, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Калію оротат таблетки 500 мг №10 БХФЗ?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Калію оротат таблетки 500 мг №10 БХФЗ?” перед замовленням препарату.