Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим, Водіям, Для вагітних |
---|
Використання компресійного трикотажу є найбільш ефективним і безпечним способом профілактики і лікування захворювань вен.
Гольфи жіночі компресійні лікувальні Алком 5012 мають II клас компресії (23-32 мм рт.ст.), в'яжуться з екологічно чистої гіпоалергенної нитки, що відповідає європейським стандартам якості.
Завдяки своїй непрозорій текстурі гольфи приховають видимі прояви варикозу (судинні зірочки і вузлики, поодинокі варикозні розширені вени). Крім того, Алком 5012 мають привабливий зовнішній вигляд, що підкреслює красу ваших ніг.
Вибір розміру
Заміри необхідно проводити вранці, до прийому їжі. Потім отримані результати необхідно порівняти з даними в таблиці розмірів.
Вибір класу компресії
Догляд за виробом
Настійно рекомендується застосовувати тільки ручне прання без використання жорстких миючих засобів і не віджимати після прання. НЕ сушити на нагрівальних приладах або поруч з ними. НЕ сушити на сонці. Машинне прання, використання жорстких хімічних засобів, віджимання і кип'ятіння пошкоджують виріб.
Придбати Гольфи жіночі компресійні Алком 5012 клас 2 беж р.3 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Гольфи жіночі компресійні Алком 5012 клас 2 беж р.3 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Гольфи жіночі компресійні Алком 5012 клас 2 беж р.3, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Гольфи жіночі компресійні Алком 5012 клас 2 беж р.3?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Гольфи жіночі компресійні Алком 5012 клас 2 беж р.3?” перед замовленням препарату.