Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим, Водіям, Для вагітних |
---|
Важливою складовою ефективного лікування варикозної хвороби вважається еластична компресія. Компресійний трикотаж в'яжеться зі спеціальної нитки, яка має пружні властивості, за рахунок чого і здійснюється тиск. Звичайні панчохи і колготки, навіть з великою щільністю, не здатні надати такий ефект.
Панчохи жіночі компресійні лікувальні Алком 6042 мають II клас компресії (23-32 мм рт.ст.), є оптимальним вибором для компресійної терапії при венозній і лімфовенозній недостатності нижніх кінцівок. Високий робочий тиск, що створюється компресійними панчохами, забезпечує виражений протинабряковий ефект.
Спеціальний м'який і плоский шов панчох не здавлює ногу, і забезпечує максимальний комфорт в повсякденному носінні. Укріплена практична п'яткова частина забезпечує високу зносостійкість виробу.
Вибір розміру
Заміри необхідно проводити вранці, до прийому їжі. Потім отримані результати необхідно порівняти з даними в таблиці розмірів.
Вибір класу компресії
Догляд за виробом
Рекомендується застосовувати т
Придбати Панчохи компресійні Алком 6042 клас 2 беж р.2 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Панчохи компресійні Алком 6042 клас 2 беж р.2 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Панчохи компресійні Алком 6042 клас 2 беж р.2, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Панчохи компресійні Алком 6042 клас 2 беж р.2?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Панчохи компресійні Алком 6042 клас 2 беж р.2?” перед замовленням препарату.