Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Порошок |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
діюча речовина: фурагін розчинний;
1 пакетик містить фурагіну розчинного 0,1 г;
допоміжна речовина: натрію хлорид
Запалення ротової порожнини і глотки. Інфіковані рани, опіки та гнійні запалення.
Підвищена чутливість (алергія) до фурагіну розчинного і препаратів нітрофуранового ряду.
Алергічний дерматит.
Не застосовувати для полоскання порожнини рота і горла дітям віком до 4-х років (оскільки дитина ще не вміє самостійно полоскати порожнину рота і горло).
Розчин готувати безпосередньо перед застосуванням.
Запалення порожнини рота і горла
Вміст пакетика розчиняти в склянці (200 мл) гарячої води. Теплий розчин застосовувати для полоскання ротової порожнини і горла 2─3 рази на добу. Розчин не зберігати.
Інфіковані рани, опіки і гнійні запалення
Вміст пакетика розчиняють у склянці (200 мл) гарячої кип'яченої або дистильованої води. Теплий розчин застосовують для обробки інфікованих ран, опіків і гнійних запалень 1─2 рази на добу.
Не застосовувати для полоскання порожнини рота та горла дітям віком до 4 років, оскільки дитина ще не вміє самостійно полоскати порожнину рота і горло.
Придбати Фурасол порошок 0,1 г пакетик 1 г, №15 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Фурасол порошок 0,1 г пакетик 1 г, №15 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Фурасол порошок 0,1 г пакетик 1 г, №15, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Фурасол порошок 0,1 г пакетик 1 г, №15?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Фурасол порошок 0,1 г пакетик 1 г, №15?” перед замовленням препарату.