Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
---|---|
Взаємодія з їжею: | Під час |
діюча речовина: кларитроміцин;
1 таблетка містить 500 мг кларитроміцину;
допоміжні речовини: натрію альгінат, натрію альгінат кальцієвий, лактози моногідрат, повідон, полісорбат 80, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат, тальк, гіпромелоза, заліза оксид жовтий (Е 172), титану діоксид (Е 171), пропіленгліколь.
Лікування інфекцій, спричинених чутливими до кларитроміцину мікроорганізмами.
Починаючи з 1 серпня 2022 року згідно із законом “Наказ МОЗ України від 21.07.2022 р. № 1284” придбати Фромілід уно таблетки 500 мг №5 можливо лише за наявності електронного рецепту. А вже з 1 квітня 2023 року було внесено зміни до закону, згідно з “Наказом МОЗ України від 15.03.2023 № 494” він поширився на інші препарати, зокрема всі рецептурні лікарські засоби.
За допомогою сервісу Doc.ua - Eрецепт за 10 хвилин ви можете отримати електронний рецепт на ліки щоб купити Фромілід уно таблетки 500 мг №5 . В умовах нашого часу похід до лікаря не завжди є можливим. Наш сервіс покликаний вирішити проблему неможливості оффлайн відвідування спеціаліста. Не виходячи з дому, за допомогою Doc.ua – Eрецепт пройдіть консультацію лікаря з подальшою можливістю отримання рецепту на Фромілід уно таблетки 500 мг №5 .
Наявність декларації із сімейним лікарем не є обов'язковою умовою.
Придбати Фромілід уно таблетки 500 мг №5 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Фромілід уно таблетки 500 мг №5 серед різних аптек міста становить 213.79 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Фромілід уно таблетки 500 мг №5, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Фромілід уно таблетки 500 мг №5?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Фромілід уно таблетки 500 мг №5?” перед замовленням препарату.