Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Рідина |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Годуючим груддю, Діабетикам, Водіям |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Взаємодія з їжею: | Не має значення |
---|
діюча речовина: лактулоза;
1 мл сиропу містить лактулози 667 мг;
допоміжна речовина: вода очищена.
Сироп
Гіперчутливість до активної речовини або до інших компонентів препарату, галактоземія, шлунково-кишкова непрохідність, перфорація травного тракту або ризик перфорації травного тракту.
Дуфалак® можна приймати як у розведеному, так і нерозведеному вигляді.
Дозу потрібно коригувати відповідно до індивідуальних потреб пацієнта.
Разову дозу лактулози слід одразу проковтнути і не слід тримати у роті протягом тривалого часу.
Якщо пацієнту препарат призначений 1 раз на добу, дозу слід приймати завжди в один і той же час доби, наприклад, під час сніданку. Під час терапії проносними засобами рекомендується вживати достатню кількість рідини (1,5-2 літра, що відповідає 6-8 склянкам) протягом доби.
При застосуванні препарату у флаконах можна користуватися мірною кришкою.
При застосуванні препарату в однодозових пакетиках по 15 мл необхідно відірвати кутик пакетика і одразу вжити його вміст.
Дозування при запорах або для розм'якшення випорожнень з медичною метою
Лактулозу можна приймати у вигляді разової добової дози або розподіливш
Придбати Дуфалак Фрут розч. орал. 667мг/мл бут. 200 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Дуфалак Фрут розч. орал. 667мг/мл бут. 200 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Дуфалак Фрут розч. орал. 667мг/мл бут. 200 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Дуфалак Фрут розч. орал. 667мг/мл бут. 200 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Дуфалак Фрут розч. орал. 667мг/мл бут. 200 мл?” перед замовленням препарату.