Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
---|---|
Взаємодія з їжею: | Під час, Після |
действующее вещество: диклофенак натрия;
1 таблетка содержит диклофенака натрия 50 мг;
вспомогательные вещества: лактозы моногидрат, крахмал кукурузный, тальк, магния стеарат, кремния диоксид коллоидный безводный, натрия кроскармелоза, метакрилатного сополимера дисперсия, натрия гидроксид, диэтилфталат, полисорбат 80 (Твин 80 Е), титана диоксид (Е 171), краситель Желтый закат FCF (Е 110).
Таблетки, покрытые оболочкой, кишечнорастворимые.
Основные физико-химические свойства: круглые двояковыпуклые таблетки оранжевого цвета в кишечнорастворимой оболочке.
Нестероидные противовоспалительные и противоревматические средства. Код АТХ М01А В05.
Придбати Диклофенак Євро таблетки 50 мг №100 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Диклофенак Євро таблетки 50 мг №100 серед різних аптек міста становить 150.65 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Диклофенак Євро таблетки 50 мг №100, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Диклофенак Євро таблетки 50 мг №100?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Диклофенак Євро таблетки 50 мг №100?” перед замовленням препарату.