Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек

Цинкіт таблетки шипучі, №20
Зовнішній вигляд товару може відрізнятися від зображеного
в наявності
Артикул 014017Код реєстрації 05.03.02-03/57788
478.80 - 740.77 грн

478.80 - 740.77 грн

Фармакологічні властивості

Форма випуску: таблетки шипучі
Кому можна: Дорослим, Аллергікам, Водіям
Спосіб введення: Всередину / перорально
Взаємодія з їжею: Не має значення

Склад

Цинкіт випускають у вигляді таблеток для приготування шипучого напою в тубах по 10 шт., По 2 туби в коробці. Одна таблетка цинкіту (масою в 4,5 г) містить: сульфат цинку - 44 мг; лимонну кислоту - 2,3084 г; гідрокарбонат натрію - 1,6753 г; сорбітол - 0,4187 г; цикламат натрію - 0,0315 г; ароматичну добавку (маракуйя) - 0,0135 г; сахарінат натрію - 0,0086г

Показання

Згідно з інструкцією Цинкіт призначають для профілактики і усунення дефіциту цинку. Лікування препаратом призначається в разі: гіпоцінкеміі, причинами виникнення якої є захворювання печінки, нирок, гіповітаміноз D, опіки, псоріаз, ентерит, глистяні інвазії; підвищеного виділення цинку, що виникає в результаті цукрового діабету, ревматоїдного артриту, червоного вовчака, простудних захворювань, під час вагітності та лактації, при прийомі глюкокортикоїдів. До дефіциту цинку можуть привести: неправильне харчування; · Незбалансована дієта; · Порушення всмоктування цинку (при кишкових захворюваннях); · Посилене виділення цинку (при алкоголізмі, прийомі проносних препаратів або інших медикаментів). За відгуками Цинкіт рекомендується включати в раціон харчування, як дієтичну добавку з додатковим джерелом цинку.

Спосіб застосування та дози

Відповідно до інструкції Цинкіт застосовується всередину натщесерце, під час або після прийому їжі. При патології шлунково-кишкового тракту неприпустимо застосування цинкіту до прийому їжі. Перед застосуванням ліки необхідно розчинити у склянці води. Дозування кошти залежить від віку і захворювання. При профілактиці дефіциту цинку дозування залежить від добової потреби в цинку: немовлята - 10-15 мг на добу; діти - 15-20 мг на добу; дорос

Цей препарат в аптеках м. Київ
На карті Cписок
Бажаємо здоров'я04207, м.Київ, вул.Левка Лук'яненка(Тимошенка Маршала), 11а, прим.109
АНЦвул. Ярославів Вал, 20
682.92 грн
Бажаємо здоров'я04106, м.Київ, вул.Загорівська(Багговутівська),4, прим.61
Бажаємо здоров'я04201, м.Київ, вул.Полярна,8А
Бажаємо здоров'я04202, м.Київ, пр-т Литовський( Мінський),4
515.44 грн
Бажаємо здоров'я04212, м.Київ, вул.Левка Лук'яненка(Тимошенка Маршала),6а, прим.2
Бажаємо здоров'я04074, м.Київ, вул.Мукачівська,5А
Бажаємо здоров'я04060, м.Київ, вул. Щусєва, 32
Бажаємо здоров'я03150, м.Київ, вул.Тютюнника Василя, 56, прим.25
Бажаємо здоров'я02192, м.Київ, вул.Миропільська,19, літера А
Бажаємо здоров'я03040, м.Київ, вул.Васильківська,6,прим.1
517.56 грн
Аптечна мережа 911 (Київ-Хрещатик 13)м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Хрещатик, буд. 13
524.34 грн
Аптечна мережа 911 (Київ-Хрещатик 22)м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Хрещатик, буд. 22
524.34 грн
АНЦвул. Саксаганського, 117
529.8 грн
АНЦпл. Привокзальна, 1 (ст. метро Вокзальна)
535.86 грн
Бажаємо здоров'я02002, м.Київ, вул.Митрополита Василя Липківського (вул.Урицького),№3
Бажаємо здоров'я03049, м.Київ, вул.Брюлова, 1а, прим.2
Бажаємо здоров'я04208, м.Київ, пр-т Порика Василя,13
Бажаємо здоров'я04114, м.Київ, вул. Макіївська,7, прим.252
Бажаємо здоров'я02226, м.Київ, вул.Бальзака Оноре де,12
Показати ще 20 аптек

З цим товаром також купують

Товари які зараз купують

Онлайн-консультація з професійним лікарем не виходячи з дому
Замовити консультацію

Як купити Цинкіт таблетки шипучі, №20?

Придбати Цинкіт таблетки шипучі, №20 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Цинкіт таблетки шипучі, №20 серед різних аптек міста становить 591.78 грн.

За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Цинкіт таблетки шипучі, №20, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.

Як оформити замовлення?

1. Вибрати відповідну аптеку за ціною та розташуванням
  2. Додати його до кошика (якщо хочете замовити ще) або замовити з доставкою (доставку у вашому місті на відділення Нової пошти або кур'єром за адресою)
  3. Перевірити наявність всіх обраних товарів у цій аптеці, якщо товари не всі, потрібно вибрати іншу аптеку.
  4. Введіть ваші дані та натисніть “Оформити замовлення”.
  5. Вам буде надіслано повідомлення від Doc.ua про підтвердження замовлення.
  6. Очікуйте на отримання повідомлення від аптеки протягом 20 хвилин про статус бронювання вашого замовлення.

Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Цинкіт таблетки шипучі, №20?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Цинкіт таблетки шипучі, №20?” перед замовленням препарату.