Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Ампули |
---|
Склад:
1 мл розчину мiстить
діюча речовина: кислота акридоноцтова – 125 мг;
допомiжнi речовини: меглюмін вода для iн'єкцiй.
Показання. У дорослих у складікомплексної терапії: – ВІЛ-інфекції (стадії 2А–2В); – нейроінфекції (серозні менінгіти та енцефаліти хвороба Лайма); – вірусні гепатити А В С D; – герпес та цитомегаловірусна інфекція; – вторинні імунодефіцити асоційовані з гострими і хронічними бактеріальними та грибковими інфекціями; – хламідійні інфекції; – ревматичні та системні захворювання сполучної тканини (ревматоїдний артрит системний червоний вовчак); – дегенеративно-дистрофічні захворювання суглобів (деформуючий остеоартроз). У дітейу складі комплексної терапії: – вірусні гепатити А В С D; – герпетична інфекція; – ВІЛ-інфекції (стадії 2А–2В).
Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату. Декомпенсований цироз печінки.
Спосіб застосування та дози. ДорослимЦИКЛОФЕРОН® застосовують внутрішньом'язово або внутрішньовенно струминно (2 мл розчину вводять протягом 1 хв) один раз на добу за базовою схемою: в 1 2 4 6 8 11 14 17 20 23-ю добу залежно від виду захворювання. – При вірусних гепатитах препарат застосовують у разовій дозі 0 25–0 5 г. Курс лікування – 10 ін'єкцій за базовою схемою. Сумарна доза – 2 5–5 г. Курс повторюють через 10–14 днів. – При герпесі та цитомегаловірусній інфекції застосовують за базовою схемою: 10 ін'єкцій по 0 25 г. Сумарна доза – 2 5 г. Лікування має найбільший ефект на початку загостр
Придбати Циклоферон Амп 12,5% 2 мл №5 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Циклоферон Амп 12,5% 2 мл №5 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Циклоферон Амп 12,5% 2 мл №5, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Циклоферон Амп 12,5% 2 мл №5?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Циклоферон Амп 12,5% 2 мл №5?” перед замовленням препарату.