Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | таблетки жувальні |
---|---|
Кому можна: | Дітям |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Після |
1 таблетка містить: кальцій - 80,0 мг, вітамін С - 30,0 мг, ніацин - 6,0 мг (NE), вітамін Е - 5,5 мг (α - TE), залізо - 4,0 мг, цинк - 4,0 мг, пантотенова кислота - 2,0 мг, вітамін В6 - 0,5 мг, вітамін В1 - 0,45 мг, вітамін В2 - 0,45 мг, вітамін А - 0,3 мг (RE) (1000 МО), фолієва кислота - 0,1 мг, біотин - 0,01 мг, вітамін D3 - 0,0025 мг, вітамін В12 - 0,0009 мг; пробіотичні культури (107 КУО): Lactobacillus gasseri (PA 16/8), Bifidobacterium bifidum (MF20 / 5), Bifidobacterium longum (SP 07/3).
1 жувальна таблетка Біон 3 Кід об'єднує 3 штами пробіотиків, 12 вітамінів і 3 мінерали.
Пробіотики - це мікроорганізми, що позитивно впливають на мікрофлору кишечника. Саме мікрофлора кишечника створює захисний бар'єр проти негативно впливаючих на організм елементів і бере участь в засвоєнні основних поживних речовин, які не можуть бути синтезовані організмом в достатній кількості, зокрема вітамінів і мінералів. Пробіотики Біон 3 Кід позитивно взаємодіють із захисними механізмами організму.
Біон 3 Кід рекомендується дітям віком 4-12 років як добавка в раціонах дієтичного харчування з метою:
Придбати Біон 3 Кід таблетки №30 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Біон 3 Кід таблетки №30 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Біон 3 Кід таблетки №30, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Біон 3 Кід таблетки №30?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Біон 3 Кід таблетки №30?” перед замовленням препарату.