Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Розчин |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Дітям, Аллергікам, Водіям |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | Кімнатна температура |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Після |
1 скляний контейнер / 1 саше / 1 стик-пакет (10 мл розчину) містить діючі речовини: аргініну цитрат - 1 г, бетаїну - 1 г;
допоміжні речовини: вода очищена, сахароза, моногідрат лимонної кислоти, ароматизатор виноградний, калію сорбат.
При порушенні функції печінки (гепатит, цироз, неалкогольний і алкогольний стеатогепатит і ін.);
При інтоксикаціях різного походження (алкоголь, медикаменти, неякісні продукти харчування та ін.);
Для усунення наслідків кетоацидозу при ендокринних захворюваннях і ацетонемічному синдромі у дітей;
При порушенні білкового, ліпідного і вуглеводного обмінів (стреси, астенія, травми, голодування);
При порушеннях роботи серцево-судинної системи;
Для поліпшення функціонування репродуктивної системи у чоловіків і жінок.
Дітям до 3 років, підвищена чутливість до компонентів препарату, які входять до складу продукту, діабет, жовчнокам'яна і сечокам'яна хвороба в стадії загострення.
Не є лікарським засобом.
Дітям від 3-х років по 1-3 скляних контейнера / саше на добу. Розчин розвести в півсклянки води і приймати після їжі.
Дітям від 3-х років.
Придбати Бетаргін для дітей р-н 10 мл №5 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Бетаргін для дітей р-н 10 мл №5 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Бетаргін для дітей р-н 10 мл №5, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Бетаргін для дітей р-н 10 мл №5?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Бетаргін для дітей р-н 10 мл №5?” перед замовленням препарату.