Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
---|
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
Склад
Bacillus subtilis > 5*107 КУО/мл; Bacillus megatherium > 5*107 КУО/мл; Дидецилдиметиламоніум хлорид - 0,1%
Показання до використання
Для санітарної та антисептичної обробки шкіри, в тому числі ступенів ніг, з метою профілактики та лікування грибкових захворювань.
Особам які:
- ведуть активний спосіб життя, відвідують басейн, сауну, лазню, фітнес-центр та інші громадські місця, де має місце висока ймовірність інфікування;
- не мають доступу до води, та необхідна санітарна обробка шкіри ніг (військові, мандрівники, інші).
Властивості
Придбати Аредерма пінка для ніг антисептична з пробіотиками по 80 мл у флак. можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Аредерма пінка для ніг антисептична з пробіотиками по 80 мл у флак. серед різних аптек міста становить 187.8 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Аредерма пінка для ніг антисептична з пробіотиками по 80 мл у флак., а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Аредерма пінка для ніг антисептична з пробіотиками по 80 мл у флак.?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Аредерма пінка для ніг антисептична з пробіотиками по 80 мл у флак.?” перед замовленням препарату.