add_box Гастроэнтерология Гинекология Дерматология Кардиология Косметология Маммология ... еще
Парковка Оплата карточкой Wi-Fi зона
Медицинский центр «Mediland» — это многопрофильный медицинский центр в Киеве. Это оперативное лечение, хирургические вмешательства любой сложности, консультации специалистов высочайшего уровня, комфортабельный стационар для взрослых и детей, современное медицинское оборудование для лабораторных исследований и диагностики и десятки тысяч положительных отзывов благодарных пациентов и близких! В МЦ действуют самые высокие стандарты качества обслуживания пациентов.
Все пройшло чудово. Хороше відношення до пацієнтів. Немає черги.
Іван 13 Ноябрь 2023
Сподобалась клініка, персонал привітний .
Єлизавета 13 Ноябрь 2023
Все сподобалось. Клініка комфортна, персонал був привітний.
Алла 10 Ноябрь 2023
Все добре
Тетяна 25 Октябрь 2023
Лікар, Домнич Олена Петрівна, дуже чітко і комплексно все пояснив, відповів на всі мої питання, виявив деякі неточності в призначенні інших лікарів, що допомогло мені краще зорієнтуватися у своїх подальших діях і уникнути витрати на непотрібні аналізи, тому я задоволено. Лікар не намагалась швидше від мене позбутися, приділила мені достатньо часу
Світлана 24 Октябрь 2023
Було приємно зі всіма спілкуватись, були ввічливі, прийняли вчасно. Ніяких зауважень не маю.
Людмила 24 Октябрь 2023
Пульмонолог Наталія В'ячеславівна, не відповіла на мої запитання стосовно мого захворювання, не схотіла дивитись диск який на якому був запис КТ, мотивуючи, що в неї нема часу, а її вже очікує наступний пацієнт. Тобто мені не надали ніякої інформації, просто написала ліки якісь, а від чого ці ліки?! Консультацією залишилась зовсім не задоволеною. Одне що сподобалось - в клініці було чисто.
Наталія 20 Октябрь 2023
Лікар, Домніч Олена Петрівна, дуже професійна. Лікар дуже сподобалась