Отзывы о диагностическом центре KinderKlinik, медицинский центр для детей на Демеевской
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Все дуже сподобалось, було все чудово. Прекрасний лікар.
Все сподобалось, дуже гарні лікарі.
Дуже часто користуємося медичними послугами даної клініки. Це дійсно наша клініка, тут є все необхідне для чудового проходження діагностик і лікування. Візит як завжди пройшов чудово.
В принципі сподобалось все, нарікань не має. Й ресурс й клініка, усе задовольнило.
В клинике делали электроэнцефалографию, доктор очень внимательный и очень приятный, нашел подход к ребенку, было очень приятно и удобно, очень хороший доктор. Клиника очень понравилась, очень чистая, работой клиники очень довольны
Все було дуже ввічливо, в клініці були перший раз, нам все сподобалося
Все було чудово, зауважень не було
Сподобалася клініка, дуже ввічливий персонал у клініці, все дуже приємно було та комфортно. Обов'язково ще будемо звертатися у цю клініку за допомогою.
Сподобалася клініка. Також сподобалося відношення персоналу до пацієнтів у клініці.
В клініці все було добре, шикарний лікар УЗД спеціаліст. Спеціаліст все зробив правильно, все дуже коректно, дуже чуйний і файний лікар.
Персонал клініки вміє знайти підхід до дітей, нам дуже сподобався прийом
Все супер пройшло. Все нам дуже сподобалося, усім дуже задоволені.
Дуже сподобався лікар.
Візитом залишився задоволеним. В клініці було чистенько.
Загалом залишився задоволеним, але на жаль, довелось чекати у черзі.
В клініці все сподобалося, дякую!
Були вперше в клініці. Все пройшло нормально.
Дуже все добре пройшло.Дякую.