Отзывы о диагностическом центре Гармонія здоров'я (Гармония здоровья) на В. Черновола

Диагностический центр

Шевченковский , м.Лукьяновская

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

Обслуговуванням задоволений, все добре, дякую.

Євгеній, 25.09.2024

Прийняли мене завчасно, швидко та якісно провели Кардіограму. В клініці працює ввічливий персонал, усе дуже чисто та стерильно. Дуже усім залишився задоволений.

Олександр, 24.09.2024

Дуже сподобалася дана клініка, все було чудово. Дякую.

Олексій, 17.09.2024

Мене все влаштувало - гарне відношення, діагностика пройшла чудово.

Володимир, 04.09.2024

Не сподобалося як працює клініка. Діагностику робила в клініці в суботу, а висновок отримала тільки в понеділок, це незручно

Марія, 31.08.2024

Насправді дуже все сподобалося у цій клініці.

Рената, 23.08.2024

Я задоволений, візит влаштував, зауважень немає,діагностика сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.

Олександр, 06.08.2024

Проведенням діагностики дуже задоволений, як і обслуговуванням в цілому, все було гаразд, дякую.

Андрій, 06.08.2024

Сподобався сам сервіс, нове обладнання, ну й сам персонал привітний.

Михайло, 05.08.2024

Клініка дуже сподобалася.У клініці дуже гарне обслуговування, зустріли нас дуже добре, сама атмосфера перебування у цій клініці приємна. Загалом все дуже добре пройшло.

Олександр, 29.07.2024

Все було добре. Залишився задоволений візитом у цю клініку.

Богдан, 20.07.2024

Клініка дуже сподобалася. Все добре було. Рекомендую, звертайтеся саме в цю клініку.

Дмитро, 18.07.2024

Все було добре, дуже швидко, всі нюанси по діагностиці вирішили, висновок роздрукували, візит в клініку сподобався

Марія, 11.07.2024

Я задоволений візитом, все сподобалося, не маю зауважень.

Андрій, 09.07.2024

Все дуже добре було у цій клініці. Всі лікарі компетентні та професійні. Немає ніяких суттєвих мінусів у цієї клініки.

Євгенія, 04.07.2024

Клініка дуже  сподобалася.Дуже все чудово було, прекрасне відношення було зі сторони лікарів та медперсоналу до пацієнтів. Досить зручне та комфортне перебування було у клініці, ніяких запитань взагалі немає до цієї клініки, все пройшло на відмінно. Дякую.

Сергій, 18.06.2024

Все було дуже добре, на найвищому рівні, візит влаштував, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.

Георгій, 06.06.2024

Дуже комфортно було у цій клініці. Все пройшло добре.

Олександра, 23.05.2024

Все було в порядку, задоволений проведенням діагностики.

Євгеній, 22.05.2024

Дуже гарний сервіс, дякую, що знайшли для мене можливість діагностики і дякую клініці за обслуговування.

Володимир, 22.05.2024

Зустріли та провели діагностику професійно, залишився усім задоволеним.

Ігор, 13.05.2024

Можу поставити п'ятірку, діагностику провели максимально добре. Дякую.

Андрій, 13.05.2024

Все сподобалося  і все влаштовує, клініка сподобалася, зауважень до персоналу не було

Ганна, 11.05.2024

Лікар діагностики професіонал, обладнання супер, візитом в клініку задоволені

Микола, 09.05.2024

В клініку зверталася перший раз, клініка сучасна, охайна. Лікар діагностики ввічливий. На ресепшен дівчата на всі питання відповіли, все було добре, клініка сподобалася

Оксана, 06.05.2024