- Пн-Пт: 10:00-20:00
Инстилляция полости матки370 грн
Лікування дисплазії шийки матки
Радиоволновая терапия дисплазии шейки матки к I-II зоны1575 грн
Радиоволновая терапия дисплазии шейки матки к III зоны2310 грн
Мультимед - це багатопрофільний медичний центр краси та здоров'я, який надає повний спектр послуг в області естетичної медицини. Висококваліфіковані фахівці, за допомогою інноваційних методик і сертифікованого обладнання, допоможуть у вирішенні проблем як випадання волосся, захворювання шкіри, косметичні дефекти, вікові зміни зовнішності. ще
вул. Канатна, 36. На карті
Приморський
Комфортний медичний центр із досвідченими лікарями без черг. Запис онлайн та по телефону. Ідеальний медичний огляд: точно, оперативно, зручно. Якісний та швидкий професійний медогляд будь-якої складності у клініці Complimed. Наші послуги призначені для людей, які прагнуть стежити за своїм здоров'ям, цінуючи свій час. ще
вул. Гагарінське плато, 5/2. На карті
Приморський
Медичний центр «Мерілайф» - це амбулаторно-поліклінічний центр широкого профілю. У ньому працює команда професіоналів, яка використовує найсучасніше обладнання (лікувально-діагностичне). В одеській філії клініки приймають такі лікарі: гінеколог, дерматолог-венеролог, косметолог, мамолог, репродуктолог і трихолог. Девіз центру «Мерілайф»: «Турбота про здоров'я!» ще
вул. Глушко, 8. На карті
Київський