Знижка 970 грн! Професійна комплексна чистка зубів з кальцієм в Клініці Доброго Доктора

До кінця року надається знижка в 970 грн на професійну комплексну чистку зубів з Са.
До кінця акції залишилося
39 днiв
08:40:31
Про акцію

Акція від Клініки Доброго Доктора — професійна комплексна чистка зубів з кальцієм лише за 1730 грн замість 2700 грн!

Це не просто знижка, а турбота про Ваше здоров’я, свіжість дихання та впевненість у власній усмішці.

Що входить до процедури:

• Ультразвукова чистка — ефективне та безпечне видалення зубного каменю без пошкодження емалі.
  • Air-Flow з кальцієм (FLASH PEARL, Японія) — делікатне очищення пігментованого нальоту з поверхні зубів, яке не викликає подразнення та водночас зміцнює емаль.
  • Полірування зубів — забезпечує гладкість, блиск і профілактику повторного утворення нальоту.
  • Консультація лікаря-стоматолога — огляд, рекомендації щодо догляду та підбір засобів гігієни.

Переваги кальцієвого Air-Flow:

На відміну від класичного методу із содою, FLASH PEARL — це японський порошок нового покоління:

• має округлі частинки, які не травмують емаль;
  • зміцнює зуби завдяки кальцію;
  • знижує чутливість і покращує захист від карієсу;
  • приємний на смак і підходить навіть пацієнтам із чутливими яснами.

Професійна гігієна — це не розкіш, а профілактика.

Регулярне чищення допомагає:

• зберегти здоров’я ясен;
  • попередити карієс і запалення;
  • підтримувати свіжість дихання;
  • уникнути дорогого лікування у майбутньому.

Запишіться сьогодні до Клініки Доброго Доктора й подаруйте своїй усмішці здоров’я та природну білизну без шкоди для емалі.

Вас може зацікавити