У Smile Medical Clinic діє спеціальна пропозиція — комплексна гігієна ротової порожнини усього за 2 990 грн замість 3 720 грн!
Наші досвідчені гігієністи проведуть ультразвукову чистку, видалення нальоту та професійне полірування зубів із використанням найсучасніших методик і безпечних матеріалів. Кожному пацієнту надається індивідуальна діагностика стану порожнини рота, щоб адаптувати процедуру саме під ваші потреби та гарантувати максимальний комфорт.
У вартість входить:
Тривалість процедури - 40-60 хвилин, залежно від кількості нальоту та стану ясен. Після гігієни лікар надасть рекомендації щодо домашнього догляду, щоб результат зберігався якомога довше.
У дружній атмосфері нашої клініки ви почуватиметесь впевнено та спокійно: обладнання останнього покоління, ергономічні крісла та делікатний підхід мінімізують будь-який дискомфорт. А як приємний бонус до вашого візиту – PSR-тест та професійна зубна щітка Curaprox у подарунок для ефективного домашнього догляду.
Зробіть свою усмішку свіжою, чистою та сяючою!
Запишіться на гігієну вже сьогодні - відчуйте ідеальну чистоту, свіжість і легкість, які дарує професійний догляд від Smile Medical Clinic.
Умови акції:
* Спеціальна пропозиція не сумується з іншими акціями клініки