Точна діагностика – запорука ефективного лікування. У Smile Medical Clinic ми дбаємо про те, щоб кожен пацієнт отримав повне розуміння свого клінічного випадку ще до початку лікування.
Саме тому ми підготували комплекс «Консультація стоматолога + комп’ютерна томографія» за спеціальною ціною 850 грн замість 2 000 грн.
Під час візиту лікар проводить детальне обстеження та формує попередній план лікування, який допомагає правильно оцінити ситуацію і спланувати подальші етапи роботи.
У вартість акції входить:
Якщо у вас вже є готовий КТ-знімок, акція теж діє – у такому випадку вартість консультації становитиме 500 грн.
Усі знімки виконуються на високоточному обладнанні преміум-класу Dentsply Sirona, яке забезпечує максимальну чіткість зображення, точну деталізацію анатомічних структур та дозволяє лікарю поставити максимально коректний діагноз. При цьому обладнання має мінімальне променеве навантаження і є абсолютно безпечним навіть для частого використання, у тому числі для дітей.
Консультація триває 30-60 хвилин, залежно від складності випадку та кількості запитань. За вашим бажанням ми надішлемо копію КТ-знімка на електронну пошту.
Запишіться вже сьогодні – отримаєте професійний огляд, точну діагностику та план лікування, створений саме для вас.
Піклуємося про кожну усмішку з увагою, турботою і точністю.
Умови акції:
* Спеціальна пропозиція не сумується з іншими акціями клініки