Відома українська клініка пластичної хірургії змінює назву і виходить на новий виток свого розвитку
Через 10 років існування однієї з провідних клінік країни в напрямку естетичної хірургії «Medical Club», ми прийняли рішення надати нового змісту своєму покликанню. Тому вийшли за рамки звичного. Подивилися на себе з іншого боку. Оцінили очима пацієнта, провівши незалежні дослідження. Прислухалися до думки успішних дослідників індустрії краси. Вивчили високі світові стандарти медицини. І вже просякли сучасними тенденціями передових технологій пластичної хірургії.
Створена Андрієм Леонідовичем Харковом у 2007 році під ім'ям «Меdical Club», Клініка починала свою роботу як багатопрофільний медичний заклад, на базі якого працювали лікарі різних спеціалізацій. Згодом в нашій Клініці пластична хірургія стала провідним напрямком і лягла в основу майбутнього бренду. З роками успішної практики, постійно підвищуючи знання лікарів і рівень обслуговування, ми змогли об'єднати в одному місці найкращих вузько фахівців - визнаних пластичних хірургів, кожен з яких присвятив все своє життя обраним напрямом в пластичної хірургії. Так, ми створили центр естетичної та реконструктивної хірургії GRACE.
Щасливий, впевнений в собі пацієнт - це те, що наповнює змістом роботу наших хірургів, заради чого ними пройдені довгі роки навчання і майстер-класів у великих всесвітньо відомих Вчителів.
Нова символіка бренду повністю відображає наші цінності і філософію. Так, елегантне назву GRACE перекладається з латинської як «краса, краса, витонченість, милосердя». А в дизайні логотипу закладена геометрична пропорція «Золотого перетину», яке є поєднанням симетрії і гармонії.
Сьогодні, діяльність центру GRACE побудована на принципах:
Всі подальші кроки центру GRACE будуть спрямовані на підтримку і зміцнення нової стратегії, яка, в першу чергу, покликана допомогти пацієнтам зробити правильний вибір і довірити мрії істинним професіоналам.