Подія про здоров’я та довголіття — AM Summit 2025

Age Management Summit30 жовтня у столиці України відбудеться Age Management Summit 2025 — масштабна подія, що об’єднає медицину, науку, бізнес, військових та державу задля формування нових стратегій відновлення людського капіталу. Організатор заходу — компанія AM ONE. DOC.UA — інформаційний партнер.

Учасниками події стануть понад 1000 представників медичної спільноти, бізнесу та державного сектору. Головна мета — пошук ефективних рішень для продовження активного життя, підвищення продуктивності людини та розвитку нації.

Age Management — це не про старіння, а про головний ресурс суспільства: здоров’я, енергію та якість життя.

Кому буде корисно

AM Summit розрахований на широку аудиторію. Він буде корисним для:

• медичних фахівців — нові міжнародні практики та інструменти у сфері управління віком;
  • бізнес-лідерів та HR-спеціалістів — рішення для підвищення продуктивності команд;
  • військових і ветеранів — інноваційні підходи до реабілітації;
  • усіх, хто прагне відновлення, ресурсу та фокусу.

Ми запросили понад 30 експертів — лідерів у бізнесі, медицині, науці, державному управлінні. Наша місія — дати українцям доступ до знань, які дозволяють жити довше, сильніше, енергійніше. Ми переконані, здоровʼя – основа майбутнього. І саме зараз ми закладаємо фундамент цієї трансформації.

Учасники отримають:

• практичні знання про сучасні медичні та wellness-технології;
  • нові контакти, партнерства та можливості для розвитку.

30 жовтня 2025 року відбудеться старт руху, що змінить Україну. Це рух до амбітної мети — Україна в ТОП-5 націй-довгожителів вже у 2055 році.

Програма Саміту насичена

На Саміті працюватиме вісім секцій:

1. Українська модель Age Management. Від нації, яка вмирає, до нації довгожителів.
  2. Держава як агент довголіття.
  3. Age Management: стратегія післявоєнного відновлення.
  4. Освіта – рушій переходу до превенції.
  5. Здоров’я і майбутнє: бізнес-кейси воєнного часу.
  6. Бізнес: код продуктивності команд.
  7. Страхування VS Превенція.
  8. Спорт: мотивація
на довгу дистанцію.

А завершиться день складанням Маніфесту «Україна 2055 —
нація довгожителів»! Хочете стати його співавтором? — приходьте на Age Management Summit.

З промокодом DOC50 ви отримаєте знижку 50%!

30 жовтня 2025 року
Київ, КВЦ Парковий