Київ

Безоплатні інформаційні сесії для лікарів «Впровадження універсально-прогресивної моделі домашніх візитів»

«Академія Добробут» запрошує на безоплатні інформаційні сесії для лікарів усіх спеціальностей, які будуть відбуватися кожні два тижні, починаючи з 24 грудня 2024 і до 11 березня 2025.

Тема:

Універсально-прогресивна модель домашніх візитів — це особлива модель патронажу, яка включає не тільки спостереження за новонародженим, але й оцінку усіх можливих факторів ризику для здоров’я та добробуту дитини, починаючи від оцінки психоемоційного стану батьків і створення еко-карти родини, закінчуючи оглядом приміщення, в якому проживає сім’я і взаємодією зі сторонніми службами.

«Турбота з народження вдома» — це спільна програма Міністерства охорони здоров’я України та ЮНІСЕФ, що передбачає забезпечення кращого догляду для родин з дітьми вдома та підтримки сімей кваліфікованими медичними сестрами.

Коли:

Кожні два тижні: 24.12.2024, 14.01.2025, 28.01.2025, 11.02.2025, 25.02.2025, 11.03.2025.

Де:

місто Київ, вул. Антоновича, 40, 8 поверх

Хто проводить:

ПЗВО «Академія Добробут»

Тренер:

Потапенко Сергій Валерійович — к.мед.н., завідувач кафедри здоров’я матері та дитини ПЗВО «Академія Добробут», лікар-педіатр, лікар-кардіоревматолог дитячий ММ «Добробут»

Програма:

15:40 - 16:00

Реєстрація

16:00 - 16:20

Універсально-прогресивна модель домашніх візитів, її актуальність та нові підходи при догляді за дітьми від 0 до 3 років.

16:20 - 16:40

Досягнення програми домашніх візитів «Турбота з народження вдома».

16:40 - 17:00

Дорожня карта долучення закладу до програми. Як це працює всередині закладу.

17:00 - 17:20

Завдання патронажної медичної сестри у новій моделі візитів, принципи взаємодії між лікарем та патронажним працівником.

17:20 - 17:40

Структура домашніх візитів.

17:40 - 18:00

Школа Відповідального Батьківства на базі ТРЦ.

18:00 - 18:20

Тестування.