Дієтологічні клініки в Запоріжжі (4)

Дивитись Дієтологів Запоріжжя
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Медичний центр «Фреш Мед»
44відгуки
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Кардіологія Косметологія ... ще
«Фреш Мед» надає якісну медичну допомогу за багатьма напрямками медицини. У цьому центрі працюють досвідчені і кваліфіковані фахівці, більшість з вищою категорією. У своїй роботі застосовують інноваційну апаратуру для діагностики, а для лікування сучасні методики лікування
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
м. Запоріжжя, пр. Соборний, 94на карті
Олександрівський
Грефі, центр здоров'я

Грефі, центр здоров'я

Оздоровчий і реабілітаційний комплекс
4.8
11відгуків
add_box Андрологія Гастроентерологія Дієтологія Мануальна терапія Ортопедія Психологія ... ще
Wi-Fi зона
Центр здоров'я «Грефі» об'єднав під своїм дахом фахівців за найбільш сучасними методиками фізичної та психологічної реабілітації. Основною перевагою центру «Грефі» є застосування професійного і оригінального підходу до проблем пацієнтам, а також робота лікарів на оптимальний результат.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
Проїзд Леваневського, 10на карті
Шевченковский
АртДієт, дієтологічний центр
add_box Дієтологія Масаж ... ще
Дієтологічний центр «ArtDiet» це центр, фахівці якого допоможуть вам в лікуванні з надмірною вагою, малою вагою тіла, розроблять індивідуальний раціон харчування і поліпшать ваш стан здоров'я. Також в центрі надані процедури масажу: лікувального, загальнозміцнюючого, східного та антицелюлітного.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
бул. Шевченко, 32, ет.3на карті
Вознесеновский
Метод Слов'янська клініка
add_box Дієтологія ... ще
Медичний заклад «Метод Слов'янська клініка» у Запоріжжі вже 20 років успішно надає послуги в сфері зниження ваги за унікальною методикою. У клініці надають допомогу і пацієнтам з такими станами, як: ігрова залежність, алкоголізм, булімія, психотерапія із зниженої самооцінки, панічних атак. Допомога може надаватися як дистанційно, так і в стаціонарі
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Незалежної України, 40Ана карті
Шевченковский