Приватні клініки Вінниці в районі Центральний (35)

Дивитись лікарів Вінниці
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Приватний кабінет психотерапії і консультування Цирульника Д. А.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний кабінет цирульника Дмитра Олександровича надає професійну психологічну допомогу в складних життєвих ситуаціях тим пацієнтам, які бажають знайти гармонію з собою, друзями, родиною і зовнішнім світом
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Соборна 66, каб. 307на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Клініка сучасної хірургії «Спайнекс»
add_box Анестезіологія Нейрохірургія Ортопедія Пластична хірургія Психологія Рентгенологія ... ще
SPINEX — це клініка, яка включає в себе всі сучасні методики консервативного і оперативного лікування. Лікарі використовують діагностичне та експертне обладнання від світових лідерів. У свою роботу фахівці впроваджують передові технології і досягнення світової науки
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
м. Вінниця, вул. Князів Коріатовичів, 209ана карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
"Вінницький районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги" Вінницької районної ради
add_box
access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Хмельницьке шосе, 92на карті
Нейрон Клінік

Нейрон Клінік

Медичний центр
add_box Неврологія Терапія ... ще
Неврологічна клініка «Нейрон Клінік» для дорослих, надає кваліфіковану медичну допомогу. Послуги невролога і терапевта, лабораторна діагностика, голкорефлексотерапія, блокади, ЕКГ. Тільки доказова медицина
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:39 access_time_filled нд : вихідний
вул. Магістратська, 20на карті
Офтальмологічний центр відновлення зору «Візіум» у м. Вінниця
add_box Офтальмологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Ми — експерти у діагностуванні та лікуванні офтальмологічних захворювань різної складності. У нашій команді лікарі-офтальмологи та кандидати медичних наук із багаторічним досвідом роботи, як івідомі досягненнями в офтальмологічній спільноті України та Європи. За плечима наших офтальмо-хірургів понад 50 000 успішних операцій із відновлення зору. У мережі центрів Візіум ви можете отримати широкий спектр діагностичних, лікувальних і хірургічних послуг, що реалізується за допомогою найточнішого обладнання світових виробників. У кожному з центрів також представлена оптика, де під наглядом висококваліфікованого лікаря-офтальмолога ви можете підібрати оптичну корекцію за вашими індивідуальними показниками зору. В оптиці представлений широкий асортимент оправ і лінз світових брендів. Звернувшись до офтальмологічного центру Візіум, ви можете бути впевнені в якісній та кваліфікованій допомозі.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Марії Литвиненко-Вольгемут, 5на карті