Приватні клініки Вінниці (40)

Дивитись лікарів Вінниці
Подільський центр зору
46відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Подільський центр зору» є медичний центр, в стінах якого проводиться лікування захворювань, пов'язаних із зором. Пацієнтам, які помічають значне погіршення зору, необхідно звернутися саме в цей центр, де на найсучаснішому обладнанні проводиться ретельна діагностика. Лікарі даного медичного закладу мають великий досвід роботи в сфері лікування різних хвороб очей, вони вважають за краще сучасні методики і технології, використовуючи обладнання провідних виробників (США, Швейцарія, Корея, Німеччина).
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 10:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Зодчих, 7на карті
Медікор 2

Медікор 2

26відгуків
add_box Нетрадиційна медицина ... ще
У центрі альтернативної медицини «Медікор 2» надають послуги з різноманітних методик нетрадиційної медицини: аурикулотерапії, біорезонансної терапії, гірудотерапії, фізіотерапії, рефлексотерапії, Інформотерапії дієтотерапії, мануальної терапії. У «Медікор 2» приймають лікарі вищої категорії, які мають достатній обсяг знань для лікування захворювань за допомогою різних методик альтернативної медицини
access_time_filled вт - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : 8:00 - 13:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Стуса, 16, офіс 3на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Центр лазерна епіляція та косметологія «МедЕстет»
add_box Дерматологія Косметологія ... ще
«Медэстет» – косметологический центр, где работают квалифицированные специалисты, которые индивидуально для каждого пациента подбирают программы по лазерной косметологии, уходу за телом и лицом, устранению кожных проблем (сосудистой сетки). В центре «Медэстет» используется только лучшее оборудование.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Хлебная, 7на карті
Амадея, центр психо-соціального розвитку
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Центр психо-соціального розвитку «Амадея» - це організація, в якій працюють досвідчені і творчі психологи з фундаментальною підготовкою, мають сертифікати з підтвердженням навчання різних профільних програм. Проте фахівці не стоять на місці і постійно підвищують професійний рівень, завдяки чому застосовують в роботі найновіші технології та методи психологічного ринку послуг.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Володарського, 39ана карті
Замостянський
Приватна лікарська практика 36.6
add_box Оториноларингологія Педіатрія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
В Частной врачебной практике 36.6 проводят консультацию доктора высшей категории: Лор врач и педиатр.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Маяковского, 141на карті
Староміський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет лікаря кардіолога Вітюк О.В.
add_box Кардіологія ... ще
Приватний кабінет лікаря Вітюк О.В. надає професійну медичну допомогу у напрямку кардіології. Приватну практику веде кваліфікований лікар-кардіолог з 30-річним стажем роботи. У ПК ведуть пацієнтів після інфаркту міокарда, стентування, шунтування, після перенесеної тромбоемболії легеневої артерії, хіміотерапії, COVID-19
access_time_filled пн - пт : 9:30 - 16:30 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Хмельницьке шосе, 92 (3 поверх, каб. № 316)на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний лікарський консультативний кабінет проф. Чернобрового В. М.
add_box Гастроентерологія Терапія ... ще
Приватний докторський консультативний кабінет проф. Чорнобривого В'ячеслава Миколайовича займається наданням консультацій пацієнтам із захворюваннями в області гастроентерології (гастрит, гастродуоденіт, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, коліт, гастроптоз) і іншими внутрішніми патологіями (різні простудні та вірусні захворювання, такі як грип, гостра респіраторна вірусна інфекція, риніт, ангіна, тонзиліт , пневмонія та інші).
access_time_filled пн - пт : 17:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Хмельницьке шосе 23на карті
Angels clinic

Angels clinic

1відгук
add_box Акушерство Гінекологія Кардіологія Косметологія Масаж Неврологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
МЦ «Angels clinic» — сучасний багатопрофільний медичний центр, що надає діагностичні, лікувальні, хірургічні та профілактичні послуги. У клініці працює команда висококваліфікованих спеціалістів, які поєднують професіоналізм із турботливим ставленням до кожного пацієнта. Основна місія — піклування про здоров’я і якість життя людей. Клініка оснащена новітнім діагностичним обладнанням, зокрема для УЗД. Особлива увага приділяється жіночому здоров’ю — гінекологи надають індивідуальний підхід і ефективне лікування. Серед фахівців — ендокринологи, дерматологи, хірурги, онкохірурги, травматологи, неврологи, педіатри, психологи та ін.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 15:00
вул. Трамвайна 3В, корпус 3, приміщення 36на карті
Статус

Статус

398відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Неврологія Нефрологія ... ще
Медицинский центр «Статус» является примером современного диагностического центра, специалисты которого занимаются диагностикой, профилактикой, а также реабилитацией болезней разнообразной этиологии. В центре работают гастроэнтерологи, акушеры-гинекологи, кардиологи, эндокринологи, ЛОРы, урологи, дерматологи и другие специалисты.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 13:00
ул. Келецкая, 41на карті
Філія вертебрально-оздоровчого центру Євмінова
add_box Мануальна терапія Нейрохірургія Психотерапія Рефлексотерапія Кінезітерапія ... ще
У Миколаївській філії вертебрально-оздоровчого центру Євмінова займаються лікуванням хвороб хребта, а саме остеохондрозу, сколіозу, міжхребцевих гриж, порушень постави, протрузий міжхребцевих дисків, спондилолістезу.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вулиця Винниченка, 18/1на карті
Замостянський
chevron_left 3 4
Показати ще 10 Клінікиautorenew