Приватні клініки Одеси (188)

Дивитись лікарів Одеси
За назвою
Городская клиническая больница №1
add_box Акушерство Гінекологія Кардіологія Неврологія Ортопедія Терапія ... ще
Паркінг
Многопрофильная клиника с возможностью выполнения как ургентных (срочных, неотложных) манипуляций, так и плановых операций. Отделения оборудованы современным оборудованием для проведения лапароскопии, гистероскопии, палатами повышенного комфорта. Также в больнице проводится лечение воспалительных гинекологических заболеваний, диагностика бесплодия (метросальпингография), лечение привычного невынашивания беременности. Подбор метода контрацепции и терапия климактерических нарушений
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. М'ясоїдівська вулиця, 32на карті
Хаджибейський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний психотерапевтичний кабінет Дьяура С.Б.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний психотерапевтичний кабінет Дьяура С.Б. був створений в 2010 році, після чого почав надавати послуги висококваліфікованого лікаря, який допомагає вирішити широке коло проблем психологічного характеру. Наприклад, депресивні стани, фобічні стани, панічні атаки, занижена самооцінка, проблемні взаємини з оточуючими, незадоволеність різними аспектами особистого життя, проблеми з професійним просуванням, психосоматичні захворювання і т.п.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Базарна, 61на карті
Селф, психологічний центр
Паркінг Wi-Fi зона
Центр психології «Self» - це та установа, де кожному клієнту буде надана допомога за такими напрямками, як проблемні відносини, соматичні патології, особистісний ріст, мотивація та ін. В центрі проводяться консультації (індивідуальні та групові), працює дитячий психолог, а також можна прийняти участь в навчальних програмах, психологічних тренінгах та майстер-класах.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Троїцька, 33/а, офіс 401 (вхід з двору)на карті
Аврамед

Аврамед

Стоматологична клініка
add_box Стоматологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологічна клініка «Аврамед» надає послуги висококваліфікованих лікарів з усіх видів послуг (ортопедія, терапія, хірургія, профілактика і гігієна, реставрація зубів, ортодонтія, відбілювання зубів, дитяча стоматологія). Робота проводиться на якісному обладнанні з використанням сучасних матеріалів і технологій.
вул. Дюківська, 8, офіс 2нна карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога Сагайдак А.В.
add_box Психологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Буніна, 21на карті
add_box Психологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Спиридонівська, 21 на карті
Офтальмологічний кабінет Люксоптика
add_box
В офтальмологическом кабинете «Люксоптика» в Одессе ведут прием квалифицированные врачи-офтальмологи, главной целью для них является лечение аномалий рефракции. В кабинетах вам дадут консультацию по поводу поддержания зрения в норме, проведут диагностику зрительного анализатора взрослым и детям, помогут подобрать необходимое средство коррекции при надобности.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
на карті
Люменіс, центр лазерної епіляції
add_box Косметологія ... ще
В «Люменісі» пацієнти можуть пройти атравматичну і високоефективну процедуру з видалення волосся. В «Люменіс» процедури з лазерної епіляції проводяться з використанням сучасного лазера (діодного) Lumenis Light SheerЕТ. Крім послуг з лазерної епіляції, в центрі «Люменіс» проводять міостимуляцію, вакуумний масаж, безопераційну підтяжку/ліпосакцію, обгортання, пілінг-скраб тіла і ін.
access_time_filled пт - нд : 8:00 - 22:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний
вул. Катерининська, 85на карті
Центр здоров'я Порошина
add_box Гінекологія Неврологія Педіатрія Урологія Фізіотерапія ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Щорса, 11на карті
Київський
Метод Слов'янська клініка
add_box Дієтологія ... ще
У медичному закладі «Метод Слов'янська клініка» в Одесі надають допомогу пацієнтам з такими станами, як надмірна вага або ожиріння, булімія, алкоголізм, ігрова залежність, психотерапія панічні атаки і зниження самооцінки. Допомога може надаватися, як дистанційно, так і в стаціонарі
Французький бульвар, 12/1на карті
Пересипський