Приватні клініки Одеси (188)

Дивитись лікарів Одеси

«Нефроцентр»‎ Одеса

Медичний центр
40відгуків
add_box Нефрологія ... ще
У «Нефроцентрі» Одеса надається широкий спектр професійної та експертної медичної допомоги діалізним пацієнтам і пацієнтам з різними захворюваннями нирок. Амбулаторний прийом нефролога проводиться з метою своєчасного виявлення захворювання нирок і їх подальшого лікування.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Люстдорфська дорога, 1на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
ФОП Філіна Є.В., офтальмологічний кабінет «ЗІР»
add_box Офтальмологія ... ще
Офтальмологічний кабінет «ЗІР» надає послуги для дітей з 0 віку і для дорослих. Лікар проводить огляд, діагностику та лікування різних патологій, пов'язаних із зором
access_time_filled пн - чт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
проспект Добровольського, 100на карті
Пересипський
Аура в Одесі
26відгуків
add_box Гінекологія Дерматологія Косметологія Онкологія Пластична хірургія Дерматоонкологія
Паркінг Оплата карткою
Аура – ​​це прогресивна клініка пластичної, лазерної хірургії та дерматокосметології з 10-річним успішним досвідом роботи з клієнтами. У нашому арсеналі є єдиний в Україні апарат VASER для ультразвукової ліпосакції. У клініці працює високопрофесійна команда фахівців – пластичних хірургів, анестезіологів, гінекологів, дерматологів, косметологів, професіоналів у корекції недоліків тіла та покращення зовнішності людини.
access_time_filled пн - нд : 9:30 - 19:30
пр-т Шевченко, 12/2на карті
Доктор Благо Плюс, наркологічна клініка
add_box Наркологія ... ще
Клиника «Доктор Благо Плюс» является общепризнанным лидером среди клиник и центров Одессы, специализирующихся на наркологии. В 2013 г. клиника стала лучшей среди клиник, специализирующихся на терапии алкоголизма и наркомании, в рейтинге «Народное признание 2013». В «Доктор Благо плюс» работают квалифицированные врачи, для пациента разрабатывается целиком индивидуальная схема комплексной терапии. Успех лечения обеспечивается совместной работой пациента, его близких и медицинского персонала.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Дмитрия Донского, 2а/7на карті
«Ібн сіна»

«Ібн сіна»

Медичний центр
18відгуків
add_box Гінекологія Кардіологія Неврологія Проктологія УЗ-діагностика Урологія
Медичний центр «IBN SINA» — це сучасна багатопрофільна клініка, яка надає допомогу пацієнтам. У клініці зібрані для Вас найбільш досвідчені й талановиті фахівці з різних галузей медицини. Ввічливий персонал, сучасне обладнання і доступна вартість медичних послуг — це те, що вигідно відрізняє клініку від конкурентів
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
м. Одеса, вул. Талбухіна, 124на карті
Тарус, центр лазерної корекції зору

Тарус, центр лазерної корекції зору

Офтальмологична клініка
17відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Офтальмологический центр «Тарус» предоставляет весь спектр услуг мировой офтальмологической практики, включая комплексную диагностику параметров зрения, лазерную коррекцию любых нарушений рефракции по технологии OptiLASIK, коррекцию глаукомы лазером, лечение катаракты ультразвуком с имплантацией линзы, лазерное лечение патологий сетчатки и кератоконуса, операции при косоглазии, восстановление зрения путем ношения «ночных линз», имплантации внутриглазных линз и многое другое.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Шевченко, 4 д (2 этаж Бизнес-центра «Шевченковский»)на карті
Центр
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Центр корекції мовлення «Логопед-Чарівник»
add_box Логопедія Психологія ... ще
Дитяча кімната Wi-Fi зона
Центр корекції мовлення пропонує широкий спектр послуг із запуску, розвитку, відновлення функцій мовного апарату у дітей та дорослих. Фахівці клініки проводять психологічну підтримку сім'ї, групові заняття, індивідуальні консультації для дитини, використовуючи ігрову терапію.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Середньофонтанська, 19Бна карті
Орто Спас Дентал

Орто Спас Дентал

Стоматологична клініка
12відгуків
add_box Стоматологія ... ще
Стоматологічна клініка Орто Спас Дентал надає якісні послуги кращих стоматологів міста, які завжди знаходять індивідуальний підхід до кожного пацієнта, досягаючи в парі лікар-пацієнт взаєморозуміння. Фахівці роблять все від них залежне, щоб отримати функціональний і естетичний результат. В даному медичному закладі проводиться комплексне лікування від А до Я, що дозволяє яснам, слизовій, корінню зубів, щелепним суглобах і м'язам шиї працювати однієї цілісну систему. У клініці первісна консультація пацієнта завжди проводиться головним лікарем, з подальшим призначенням лікування і лікуючого лікаря.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Б. Арнаутська, 25 на карті
Приватний кабінет лікаря Вікторії Баскіної
add_box Психіатрія Психологія Психотерапія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
У приватному кабінеті доктора Вікторії Баскіної можна отримати допомогу психолога, психотерапевта, психіатра. Проводиться діагностика та лікування панічних атак, тривожних, невротичних, депресивних, обсесивно-компульсивних, істеричних, біполярних розладів, розладів харчової поведінки, порушень працездатності, уваги та пам'яті, синдрому хронічної втоми та постковидних ментальних проблем.
access_time_filled пн - пт : 15:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Варненська 15на карті
Dent House (Дент Хаус), клініка сімейної стоматології
9відгуків
add_box Стоматологія ... ще
«Dent House» - це клініка сімейної стоматології, фахівці якої відтворюють природну красу посмішки, використовуючи останні досягнення медицини і новітнє обладнання. Після огляду і діагностичних маніпуляцій, лікар складає кілька фінансових планів лікування, з яких пацієнт може вибрати найбільш підходящий для себе. У клініці працюють терапевти, ортодонти, хірурги, ортопеди, імплантологи та дитячі лікарі, які досконало володіють власною спеціальністю, знаходячи правильні рішення при лікуванні стоматологічних хвороб.
access_time_filled пн - сб : 8:30 - 19:30 access_time_filled нд : вихідний
вул. Нежинська, 41на карті