Клініки Імунологічні у Києві - Святошинського району (2)
- Оплата карткою,
- Пн-Сб: 8:00-20:00
- Нд: вихідний
- Паркінг,
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Малишкін Дмитро Ігорович, уролог-андролог, лікар вищої категорії. Працює з 2003 року. Консультує пацієнтів віком від 18 років. Як лікар- сексопатолог працює з 2013 року і може консультувати пацієнтів рiзного віку з відповідних питань. Спеціалізується переважно з питань андрології, репродуктології та сексопатології. ще
вулиця Якуба Коласа, будинок 4-Б, офiс 117. На карті
Святошинський , м.Святошин
Лікарі імунологи в даній клініці
дивитись всеЦінність нашого життя — у самому житті, яке неможливе без здоров’я!» Медичний центр «ДІВЕРО» – медичний заклад, який пропонує широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих, шляхом узагальнення практичного досвіду, що поєднує у собі традиційні медичні протоколи та сучасні прогресивні технології, готовий запропонувати своїм пацієнтам новий, цілісний, комплексний підхід, орієнтований на виявлення та усунення тих причин, які заважають пацієнтам вести повноцінне активне життя. У центрі нашої турботи пацієнт, його родина, здоров’я та довголіття. Наша місія не лише полегшити симптоми поточних захворювань, але й попередити хворобу, досягти оптимального стану здоров’я, який покращить якість життя пацієнта та членів його сім’ї. ще
Лікарі імунологи в даній клініці
дивитись все
Курченко Андрій Ігорович
ІмунологЛікар вищої категорії. Доктор медичних наук.

Царик Владислав Вікторович
ІмунологЛікар першої категорії. Кандидат медичних наук.