Приватні клініки Києва на метро Звіринецька (52)

Дивитись лікарів Києва

ДЕНТ-IН, стоматологічний центр

Стоматологична клініка
3відгуки
add_box Ортодонтія Стоматологія ... ще
Стоматологічний центр "ДЕНТ-ІН" - це втілення новітніх технологій в поєднанні з роботою кваліфікованих фахівців. Використовуючи комплексний підхід в лікуванні зубів, лікарі-стоматологи досягають висококласних результатів, як з естетичної, так і з функціональної сторін.
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Кіквідзе, 11на карті
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Дмитрієвська, 80, оф. 97на карті
Шевченківський м.Лук'янівська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини ДУС (Державного управління справами)
add_box Хірургія ... ще
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Верхняя, 5на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Vidnova Clinic (Клініка Віднова)
add_box
Vidnova Clinic (Клініка Віднова) надає повний комплекс хірургічних послуг: від первинного консультування до повної післяопераційної реабілітації
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Болсуновськая, 13-15 Бізнес-центр IQ,на карті
Фрістайл, СПА салон
2відгуки
add_box Косметологія Масаж Подологія ... ще
«Freestyle», SPA салон - це клуб краси та здоров'я, майстри якого надають комплекс SPA послуг для всіх бажаючих: масаж, гідромасаж, тайський масаж, гавайський масаж, косметологічні послуги та ін. Турбота і увага, якими фахівці оточують клієнтів, створюють приємну домашню атмосферу. Косметологи за допомогою різних процедур омолоджують шкіру і наповнюють її здоров'ям, використовуючи косметику виключно рослинного походження: Algologie (Франція) і Dr. Spiller (Німеччина)
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
пр. Возз'єднання, 15на карті
Дніпровський м.Звіринецька
Атласрефлекс Україна
2відгуки
add_box Мануальна терапія Реабілітологія Кінезітерапія ... ще
Atlasreflex - лідер у реабілітації, ми допомагаємо людям з гострими або хронічними болями в спині гарантовано і швидко зняти больовий синдром, вилікувати причину захворювання, поліпшити самопочуття і якість життя на довго
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 20:00 access_time_filled сб : 11:30 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Драгомірова, 16на карті
Авен Про, спеціалізований медичний центр
add_box
Медицинский центр «Авен Про» предоставляет услуги по такому направлению, как пластическая хирургия. В его стенах проводится ринопластика, отопластика, увеличение груди, подтяжка лица, удаление рубцов, липосакция, плазмолифтинг и др. Специалисты клиники ориентированы на улучшение внешних данных пациентов и качества жизни без боли и образования шрамов.
ул. Подвысоцкого, 19на карті
Звіринець м.Звіринецька
Клініка естетичної медицини MV AESTHETICS
add_box Дерматологія Косметологія Масаж Фізіотерапія ... ще
MV Aesthetics - ліцензована клініка естетичної медицини і косметології. Правильні косметичні засоби з натуральними компонентами в складі, ефективні курси апаратної косметології та здоровий спосіб життя допоможуть зберегти натуральну красу надовго. Чотири напрямки сервісів, сертифіковані лікарі косметологи і естетист і більше 50 сучасних послуг для догляду за тілом і відновлення сил - MV Aesthetics робить красу нескінченною
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 22:00 access_time_filled сб - нд : 10:00 - 20:00
вул. Василя Тютюнника (Анрі Барбюса) 51/1Ана карті
Печерський м.Печерська м.Звіринецька м.Либідська м.Палац Україна
Студія масажу Володимира Клебанова

Студія масажу Володимира Клебанова

Оздоровчий і реабілітаційний комплекс
1відгук
add_box Масаж ... ще
Студія масажу Володимира Клебанова — це професійний центр, у якому надаються послуги оздоровчого та лікувального масажу
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 22:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
бул. Дружби народів, 10на карті
Печерський м.Звіринецька м.Либідська
Медичний центр «М та Д»
50відгуків
add_box Акушерство Гінекологія Кардіологія Неврологія Терапія УЗ-діагностика ... ще
Медичний центр «М і Д» надає широкий спектр консультативно-діагностичних послуг для дітей і дорослих. Пацієнти клініки можуть записатися на прийом до акушер-гінеколога, терапевта, кардіолога, дерматовенеролога або невролога, пройти будь-який вид діагностики і призначені лікарем лікувальні процедури в одному місці, з максимальним комфортом і економією часу.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 15:00
вул. Бойчука, 18Ана карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Делекос, клініка дерматології, лікувальної косметології
add_box Дерматологія Косметологія Дерматовенерологія Подологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка дерматології та лікувальної косметології «Делекос» - це гарант якості наданих медичних послуг. Професіоналізм співробітників, високий рівень сервісу і новітнє медичне обладнання, забезпечують ефективне лікування і збереження здоров'я кожного пацієнта.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
бул. Лесі Українки, 34на карті
chevron_left 3 4
Показати ще 10 Клінікиautorenew
5 6 chevron_right